ANDERE CASES

Het onafhankelijke loket voor een Leven Lang Ontwikkelen

Het Leerwerkloket Twente is ontstaan vanuit het Programma Leren en Werken van het ministerie SZW. Iedere arbeidsmarktregio heeft een Leerwerkloket en ieder loket wordt door minimaal drie partners gefinancierd (Gemeente, ROC en UWV). Het Leerwerkloket adviseert werkzoekenden, werknemers, scholieren, studenten en ondernemers over om- en bijscholing, werkend leren en leerwerktrajecten. Sinds 2019 is Leerwerkloket Twente 1 van de 3 loketten met een Plus status (voorbeeldloket).

Marketingstrategie

Website

Online marketing

Fotografie

Drukwerk

Social media


Voor deze campagne hebben creativiteit toegepast om vernieuwende visuele content te ontwikkelen. Daarnaast hebben wij ervaring met het toepassen van een consistente aanpak tussen contentcreatie, vormgeving en visuele identiteit.

Persona's.


Briefpapier & brochures.
Website.


Social Media.Folders.

Banenmarkt 2019.
Download de checklist

Bij het downloaden van onze checklist gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. We spelen uw gegevens niet door aan derden en gebruiken uw gegevens enkel om u in de toekomst meer informatie toe te sturen die relevant voor u is.
ja, ik wil een marketingstrategie t.w.v. €1.500,- 

Dit is hoe het werkt. Tijdens een call praten we over uw bedrijf, product, concurrentie, de markt en doelen. Als we een goed beeld hebben van uw situatie creëren we een op maat gemaakt marketingplan gericht op uw groei. 

U zit uiteraard nog nergens aan vast!