ontmoet Julia.
onze projectmanager.

Anderen over Julia

Klanten ervaren diezit. vaak als een frisse (wervel)wind die krachtig door hun organisatie waait. Zaken worden aangepakt en gaan, als het moet, op de kop. Hoe fijn is het dat naast al dat geweld er iemand is die de voortgang van een project minutieus bewaakt? Er voor zorgt dat er, in al ons enthousiasme, niks tussen wal en schip valt. Na een paar weken was het al duidelijk dat Julia over de “fijne motoriek” beschikt die diezit. goed kan gebruiken. Een mooi radertje in ons soepel werkende team. Je zou bijna denken dat ze uit Rotterdam komt, want "niet lullen maar poetsen" is op haar zeker van toepassing.


Well done is better than well said. 


Julia over zichzelf

Vanaf november 2018 mag ik het team aanvullen in de rol van marketing- en projectmanager. En gelukkig maar! Want vanaf de eerste stap die ik in het kantoor zette voor mijn eerste sollicitatiegesprek, voelde ik dat ik thuis was. Ik wil bij de diezit. familie horen.

Want zo voelt het ook. En ik kan het weten, ik ben bovendien een echt familiemens! De mensen die ik om mij heen heb zijn erg dierbaar en mijn stuk voor stuk gedreven en getalenteerde collega’s voeg ik hier graag aan toe.

Wat mij verder typeert is ontwikkeling en leergierigheid. Ik wil over alles wat weten, mij erin verdiepen en stiekem het liefst de beste erin zijn. Boeken lezen, documentaires kijken.. op welke manier dan ook wil ik er gewoon voor zorgen dat ik elke dag een stukje meer heb geleerd en wat wijzer de volgende dag in kan gaan. Privé vertaalt dit zich terug in mijn liefde voor muziek, mijn passie voor sport en mijn toewijding in de keuken. Eten verbindt en brengt samen. Om verantwoordelijk te zijn voor dat moment is voor mij magisch. Wat je ook verzint, ik bijt me er wel in vast en probeer het mij eigen te maken.

Bekijk hier wat voor projecten ik mag managen bij diezit.!

Julia Klein Klouwenberg
Julia Klein Klouwenberg Projectmanager

Neem contact op met