TIPS & TRICKS

alle diensten  >  marketing  >  social media campagnes

een social media campagne opzetten; niet zo makkelijk als het lijkt!

Adverteren op social media is een waardevolle vorm van online marketing. Bij veel van dit soort campagnes valt nog veel winst te behalen. Het simpelweg "aanzetten" van een campagne op Facebook, Instagram of LinkedIn is geen garantie voor succes. Wanneer een campagne wordt opgebouwd aan de hand van een geschikte strategie, zal dit zijn doel eerder bereiken. Toch gebeurt dit niet altijd... 


Gratis expert review Wekelijkse tips en tricks

uw merk verdient een strategisch doordachte campagne die zijn doel bereikt

Klakkeloos een oude campagne overnemen of zomaar iets plaatsen op een sociaal medium. Het klinkt idioot, maar het gebeurt vaker dan u denkt. Wij vinden het zonde om op de gok uw communicatiebudget te verslinden en daarom helpen wij bedrijven graag bij het inzetten van doordachte campagnes.

Bovendien heeft iedere onderneming een ander doel én een andere identiteit. Bij het opzetten van een social media campagne moeten niet alleen uw korte termijn doelstellingen, zoals leads mee worden genomen. Ook lange termijn doelen, zoals uw kernwaarden, zijn belangrijk. En niet te vergeten, alle resultaten moeten worden gemeten.

Facebook-ads-deventer-fullservice-marketing-bureau

het gaat om het resultaat van uw Facebook, Instagram of LinkedIn advertentie

Welk social media platform u ook kiest, campagnes moeten altijd resultaat behalen.

Communiceer uw identiteit
Communiceer de merkwaarden en boodschap van uw bedrijf door een sterk merkverhaal neer te zetten en de ultieme gebruikerservaring te ontwikkelen.

Behaal uw doelen
Help uw bedrijf met het behalen van opgestelde doelen aan de hand van meetbare indicaties, zoals het verhogen van uw naamsbekendheid of het behalen van meer conversies.

Communiceer op de juiste sociale media 
Aan de hand van uw doelen en merkwaarden zullen wij de ideale sociale platformen inzetten die aansluiten op uw campagne.

Verkrijg direct inzicht in resultaten
Wees in staat om per campagne continu te bekijken wat de resultaten zijn en hoe ieder segment reageert op uw communicatie. Bijsturen kan hierdoor op ieder moment.


ons onderscheidende vermogen: resultaatgerichte campagnes op de korte én lange termijn


diezit. is een full service marketingbureau. Daarbij focussen we ons op de volledige customer journey en faciliteren we zowel de offline als online marketing. 

Ons doel is om campagnes te ontwikkelen die uw doelen behalen. Ons onderscheidende vermogen is dat wij onze campagnes inrichten om zowel op de korte termijn als op de lange termijn een toegevoegde waarde creëren.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Beter zichtbaar op social media
  • Een optimaal en realistisch merkbeeld creëren
  • Uw merkverhaal beter kunnen vertellen
  • Een fijne gebruikerservaring bieden
  • Meer leads genereren

tips & tricks ontvangen over o.a. social media?

Meer conversies, meer leads & meer omzet behalen met uw marketinginspanningen? Meld u dan aan voor de gratis tips & tricks mailing van diezit.

kom erachter wat social media marketing voor u kan betekenen

Benieuwd naar wat een social media campagne, zoals een LinkedIn campagne, voor uw onderneming kan betekenen? Vraag een gratis expert review aan! Bij 80% van de reviews die we uitvoeren zien we dat organisaties kansen laten liggen op het gebied van hun social campagnes.

Gratis expert review

benieuwd waar uw kansen liggen op het gebied van social media?

Vraag een gratis expert review aan. We kijken geheel vrijblijvend naar uw situatie. U krijgt zo snel mogelijk een uitgebreid rapport met kansen en verbeterpunten.

verbeter uw marketingresultaat met pragmatische tips & tricks

Meld u aan voor onze wekelijkse mailing met tips & tricks over content, SEO, SEA, websites, drukwerk, branding en nog meer marketing gerelateerde onderwerpen.