ONTVANG DE QUIKSCAN

alle diensten  >  online marketing  >  SEA

efficiënt je doelgroep bereiken en overtuigen met zoekmachine advertenties (SEA)

Zoekmachine adverteren is een van de meest efficiënte online manieren om jouw doelgroep te bereiken. Wanneer optimaal ingezet binnen de marketingmix is deze manier van adverteren, ook wel SEA genoemd, een van de beste manieren om meer omzet, maar vooral winst te realiseren voor uw bedrijf.

Diensten-onlinemarketing-sea-banner2.0

rendement uit campagnes valt of staat bij het maken van de juiste keuzes

Bij het adverteren binnen zoekmachines betaalt men per klik. U betaalt dus voor iedere bezoeker die je aantrekt. Rendement behalen uit campagnes valt of staat dus bij het maken van de juiste keuzes en maakt het verschil tussen geld verdienen of verliezen. Daarom is het slim om deze keuzes samen met specialisten te maken. Dit is de ideale mix van uw vakkennis, en dat van online specialisten.

in contact met de juiste personen

We hoeven u niet te vertellen dat Google de meest gebruikte zoekmachine is op het internet. Om uw doelgroep te bereiken doet u er goed aan om daarom ook aanwezig te zijn binnen deze zoekmachine. Door verschillende targetting-methodes maakt Google het mogelijk om campagnes zo af te stemmen dat u uw specifieke doelgroep(en) gemakkelijk kunt bereiken.

Het Google Ads zoeknetwerk werkt simpel: Google vertoont advertenties op basis van zoektermen waarop u met uw merk zichtbaar wil zijn. Klikt een potentiële klant op een van uw advertenties? Dan betaalt u een vooraf afgesproken bedrag op basis van uw bod in de online veiling binnen Google Ads. Vertoningen (zichtbaarheid) kost binnen het zoeknetwerk niks.

Lightbulb


SEARCH ENGINE ADVERTISING

In contact met de zoekende doelgroep


Mockup-checklistB1

quickscan van uw bestaande campagne(s)

Benieuwd naar hoe uw campagnes er voorstaan? Vraag de quickscan aan! Bij 80% van de reviews die we uitvoeren zien we dat organisaties kansen laten liggen op het gebied van hun online campagnes. Daarmee verliezen ze iedere dag geld en daarmee omzet. Kom in actie en pak die voorsprong op de concurrentie!

Benieuwd hoe u meer rendement kunt halen uit online marketing?

Vraag een vrijblijvende quickscan van uw online marketing aan!

Vraag een vrijblijvende quickscan aan