ONTVANG DE QUICKSCAN

alle diensten  >  online marketing  >  social media

een social media campagne opzetten; niet zo makkelijk als het lijkt!

Adverteren op sociale media is een van de meest uitgevoerde middelen van online marketing. Bij veel van dit soort campagnes valt alleen nog heel veel winst te behalen. Het simpelweg "aanzetten" van een campagne op Facebook, Instagram of Linkedin is geen garantie voor succes. Wanneer een campagne wordt opgebouw aan de hand van een geschikte strategie zal dit zijn doel eerder bereiken. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan!

Facebook-ads-deventer-fullservice-marketing-bureau

uw merk verdient een strategisch doordachte campagne die zijn doel bereikt

Klakkeloos een oude campagne overnemen of zomaar iets plaatsen op een sociaal medium. Het klinkt idioot, maar het gebeurt vaker dan men denkt. Wij van diezit. vinden dit zonde van uw communicatiebudget, en helpen bedrijven daarom graag bij het inzetten van doordachte campagnes.

Bovendien heeft iedere onderneming een andere doel, maar ook een andere identiteit. Alle kernwaarden van een organisatie moeten worden meegenomen bij het opzetten van een social media campagne. Pas wanneer er een strategische basis is gelegd, kan een campagne succesvol worden!

campagnes die uw communicatiedoelstellingen
helpen te behalen

Alles wat u nodig heeft om online uw merkwaarde te vergroten en het maximale rendement uit uw merk te halen.

Communiceer uw identiteit
Communiceer de merkwaardes en boodschap van uw bedrijf door een sterk merkverhaal neer te zetten en de ultieme gebruikerservaring te ontwikkelen.

Behaal uw doelen
Help uw bedrijf met het behalen van opgestelde doelen aan de hand van meetbare indicaties zoals het het verhogen van uw naamsbekendheid of conversie.

Communiceer op de juiste sociale media 
Aan de hand van uw doelen en merkwaardes zullen wij de ideale sociale platformen inzetten die aansluiten bij uw campagne.

Verkrijg direct inzicht in resultaten
Wees in staat om per campagne continu te kunnen bekijken wat de resultaten zijn en hoe ieder segment reageert op uw communicatie. Bijsturen kan hierdoor op ieder moment.


resultaatgerichte campagnes

diezit. is niet alleen een marketing- en communicatiebureau, maar ook voor een groot deel een webbureau. Ons primaire doel is perfecte campagnes te ontwikkelen die voor onze klanten werken. Hoe beter uw resultaten zijn, hoe beter onze resultaten zijn. Campagnes die zowel op de korte termijn als op de lange termijn een toegevoegde waarde creëren. We concentreren ons daarom op het behalen van maximale conversie en rendement. 

Voor merken creëren we campagnes die:

  • Meer gevonden worden
  • Een optimaal en realistisch merkbeeld creëren
  • Uw merkverhaal beter vertellen
  • Een fijne gebruikerservaring bieden
  • Meer converteren
LightbulbONZE FILOSOFIE

samen resultaat behalen


beeld-diezit-social media marketing-169-0-669-678-1542381584

kom erachter wat social media marketing voor u kan betekenen

Benieuwd naar wat een social media campagne, zoals een Linkedincampagne, voor uw onderneming kan betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan! Bij 80% van de reviews die we uitvoeren zien we dat organisaties kansen laten liggen op het gebied van hun online campagnes. Daarmee verliezen ze iedere dag budget en daarmee omzet. Kom in actie en pak die voorsprong op de concurrentie!

Behaalt u het maximale uit uw campagnes?

Bekijk de checklist en kijk waar u winst kunt boeken? Geheel vrijblijvend uiteraard.

Vraag een vrijblijvende quickscan aan