• Nieuws
  • Nieuws

diezit. is verhuisd

Terug naar overzicht

Op ongeveer 5 minuten lopen van ons huidige pand zullen wij ons gaan huisvesten. Van de ene kant van de stad, naar de andere kant. Van sardientjes in een blikje naar een zee aan kubieke meters en mogelijkheden. Diezit neemt de volgende stap.


vaarwel Linnenkist.

Groei an sich is nooit ons doel geweest. Toch zijn wij als bedrijf de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en veranderd. We hebben ons aanbod van diensten (en producten) uitgebreid en zijn ondertussen met 20 geweldig leuke collega’s. We passen eigenlijk al een tijd niet meer in ons huidige pand. Omdat onze ambitie is om onze klanten full-service te ontzorgen hebben we meer ruimte nodig. Het was hoog tijd om te verkassen.


thuis werken (op kantoor).

Onze nieuwe werkplek staat volledig in het teken van onze ‘thuis’ cultuur waar we al jaren trots op zijn. Het is voor ons essentieel dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Daarom laten we niet alles helemaal gelikt verbouwen, maar hebben we samen twee weken in de avonden hard geklust. Daar kan geen teambuilding tegenop. Hierna gaat iedereen de eigen ruimtes vormgeven zodat zij zich er helemaal in thuis voelen. Natuurlijk hebben we flexwerkplekken, stilteruimtes, vergaderruimtes en een volwaardige kantine, maar de werkruimtes worden ingericht door de mensen zelf. Zo kan iedereen zijn/haar ideale ruimte indelen.

We houden ook rekening met onze ambities. Ruimte voor online vergaderingen, opnemen van webinars, podcasts en presentaties. En ruimte voor eventuele freelancers waar wij mee werken.

We hebben vaak stilgestaan bij de vraag: “hoe kunnen we een nóg meer toekomstbestendige en hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten leveren?” Meer ruimte en een werkplek waar iedereen zich thuisvoelt voor nog meer (verschillende) expertises om de omni-channel vraagstukken van onze klanten op te pakken is het antwoord.


vragen?

Benieuwd waar we zitten, wat de verhuizing voor jou betekent of heb je gewoon een vraag? Dan kun je ons altijd een berichtje sturen of bellen. 

Benieuwd naar ons nieuwe pand? Laten we een afspraak maken. Je bent van harte welkom bij ons thuis.

belangrijkste zinnen markeren

Wendy Sleiderink

Wendy Sleiderink

Marketingstrateeg & directeur