GRATIS VOORSTEL AANVRAGEN

“leuk hè, dat diezit.!” maar wat doen jullie nu concreet?

Gratis voorstel aanvragen

Met dat soort feedback zijn we blij. Want we vinden het zo belangrijk om duidelijk te maken wie we zijn, waar we voor staan en hoe we zaken aanpakken, dat we weleens vergeten te vertellen dat we een heleboel verschillende dingen doen. Dat varieert van complete marktonderzoeken, uitgebreide marketingplannen en volledige branding trajecten tot en met het uitwerken van losse middelen, zoals online magazines, websites, flyers en nog veel meer!


Branding
Merk
ONLINE MARKETING - Live Evenementen
Marketing
Vormgeving
middelen
 • Fotografie
 • Videografie
 • Websites
 • Verpakkingen
 • Advertorials
 • Magazines
 • Posters
 • Flyers
 • Folders
 • Beurs en banners
 • Speciaal drukwerk

mmm... smullen met het diezit. groeimodel.

zo creëren wij duurzaam succes.

In een wereld waarin marketing steeds duurder lijkt te worden, en tegelijkertijd resultaat behalen lastiger wordt, hebben bedrijven behoefte aan een duurzame oplossing. Een oplossing waarmee niet alleen op de korte termijn resultaten kunnen worden behaald, maar ook op de lange termijn meer rendement kan wordt gegenereerd. Als we het zouden moeten samenvatten in één woord is er behoefte aan: groei.

Ons doel is om bedrijven te laten groeien en steeds betere resultaten te behalen door a) het merk te bouwen, b) efficiënt en effectief te communiceren dankzij bewezen marketingstrategieën en c) conversie te maximaliseren dankzij een hoge kwaliteit communicatiemiddelen.

1. merk.

Merken zijn een essentieel onderdeel voor het creëren van duurzaam succes. Een sterk merk is in staat vertrouwen te bouwen bij de doelgroepen, bewuste en onbewuste drempels te verlagen en tevens loyaliteit te verhogen. Het is ook logisch dat als klanten steeds meer keuzes hebben, en steeds minder tijd, het hebben van een sterk merk steeds belangrijker wordt.


Meer over merk

2. marketing.

Maar met een merk alleen zijn we er nog niet. Op welke effectieve wijze bereiken en boeien wij onze klanten om ze uiteindelijk te binden en te behouden? Dat is waar marketing om draait: market & getting. Afhankelijk van het merk en de doelgroep bepalen wij welke marketingstrategieën het meeste opleveren. Niet alleen op de korte termijn maar zeker ook op de lange termijn.


Meer over marketing

3. middelen.

Écht succesvolle marketing en branding staat en valt met de kwaliteit van de ingezette communicatiemiddelen. Een poster of een website is zo gemaakt, maar een goede poster die daadwerkelijk resultaat oplevert vraagt expertise. Hetzelfde geldt natuurlijk voor alle andere ingezette middelen, van website tot en met online marketing. Wij ontwikkelen daarom niet alleen het merk en de strategieën, maar dragen ook zorg voor de creatie van doeltreffende middelen.


Meer over middelen

samen op weg naar groei begint bij de eerste stap.

Een pragmatische aanpak.

Natuurlijk werken wij graag vanuit een strategisch kader maar dat houdt niet in dat wij geen pragmatische club zijn. Bedrijven stappen bij ons vaak binnen met een heel concrete vraag: kunnen jullie voor mij een website bouwen? Hebben jullie ook verstand van online marketing? Kan ik bij jullie terecht voor het ontwerp van een nieuw magazine? Het antwoord op die vragen is volmondig: ja. Met oog op de toekomst en uw resultaat.

Wij helpen en ontzorgen onze klanten maar al te graag. Maar wat we doen, doen we altijd op zo'n manier dat het maximale resultaat behaalt wordt uit het beschikbare budget.

benieuwd hoe we jouw uitdaging aan zouden vliegen?

We maken graag een conceptvoorstel voor je.

Gratis voorstel aanvragen


diezit. incubator.

De helpende hand voor start-ups.

diezit. helpt mensen en bedrijven met een prachtig product maar een gebrek aan resources. Ondernemers komen bij ons aan tafel om samen met creatieve denkers (van strategie tot en met creatie) bedrijfsproblemen op te lossen, marketingstrategieën te ontwikkelen en zo snel mogelijk de transitie te maken van start-up naar scale-up.

Lees verderons werk.

Cases waar we trots op zijn.

verbeter uw marketingresultaat met pragmatische tips & tricks

Meld u aan voor onze wekelijkse mailing met tips & tricks over content, SEO, SEA, websites, drukwerk, branding en nog meer marketing gerelateerde onderwerpen.

Meer informatie of vrijblijvend sparren met een van onze collega's?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

benieuwd waar uw kansen liggen?

Laten we eens kennis maken. We kijken samen - geheel vrijblijvend - naar uw situatie en adviseren waar uw kansen en verbeterpunten liggen.