GRATIS VOORSTEL AANVRAGEN

“leuk hè, dat diezit.!” maar wat doen jullie nu concreet?

Met dat soort feedback zijn we blij. Want we vinden het zo belangrijk om duidelijk te maken wie we zijn, waar we voor staan en hoe we zaken aanpakken, dat we weleens vergeten te vertellen dat we een heleboel verschillende dingen doen. Dat varieert van internationale communicatiestrategieën, uitgebreide marketingplannen en volledige (re)branding trajecten tot en met het uitwerken van losse middelen, zoals online magazines, websites, flyers en nog veel meer!


Vormgeving
middelen
  • Fotografie
  • Videografie
  • Websites
  • Advertorials
  • Magazines
  • Posters
  • Flyers
  • Folders
  • Beurs en banners
  • Speciaal drukwerk

merk.

Wij begrijpen dat merken steeds belangrijker worden. Goed ontworpen merken vallen meer op, creëren een top of mind positie en bouwen het vertrouwen dat marketing steeds effectiever en efficiënter maakt.


Lees verder

marketing.

We zetten uitvoerbare marketingplannen op om je doelgroep te bereiken, overtuigen en converteren. Van eenvoudig social media communicatieplan tot complex omni-channel marketingplan.


Lees verder

middelen.

Onze ontwerpers en techneuten ontwikkelen middelen die perfect passen bij je merk, je doelen halen en overal opvallen. Van simpel drukwerk tot complexe websites. 


Lees verder

bij ons kun je voor alles terecht.

makkelijk toch?!

Wij geloven dat marketing pas echt een succes kan worden, als aan alle facetten de juiste invulling is gegeven. Daarom zijn wij een full-service marketingbureau; de spin in het marketingweb. Eén aanspreekpunt voor alle marketinguitdagingen. De meeste projecten voeren we zelf uit, maar we hebben ook genoeg andere specialisten op speed dial. 

behoefte aan structuur in je marketing? laat ons je unieke situatie doorlichten.

Ben je benieuwd waar jouw kansen en uitdagingen zitten, vraag dan een Diezit scan aan. Vier van onze experts controleren jouw merk, marketing en middelen en brengen een aantal bottlenecks en quickwins in kaart. Je ontvangt een bondig document met daarin een soort actieplan om jouw korte- én langetermijnambities waar te maken. 

scan aanvragen  contact

profielfotos-team-website-600x600-wendy

samen op weg naar groei begint bij de eerste stap.

Een pragmatische aanpak.

Natuurlijk werken wij graag vanuit een strategisch kader maar dat houdt niet in dat wij geen pragmatische club zijn. Bedrijven stappen bij ons vaak binnen met een heel concrete vraag: kunnen jullie voor mij een website bouwen? Hebben jullie ook verstand van online marketing? Kan ik bij jullie terecht voor het ontwerp van een nieuw magazine? Het antwoord op die vragen is volmondig: ja. Met oog op de toekomst en uw resultaat.

Wij helpen en ontzorgen onze klanten maar al te graag. Maar wat we doen, doen we altijd op zo'n manier dat het maximale resultaat behaalt wordt uit het beschikbare budget.


diezit. incubator.

De helpende hand voor start-ups.

diezit. helpt mensen en bedrijven met een prachtig product maar een gebrek aan resources. Ondernemers komen bij ons aan tafel om samen met creatieve denkers (van strategie tot en met creatie) bedrijfsproblemen op te lossen, marketingstrategieën te ontwikkelen en zo snel mogelijk de transitie te maken van start-up naar scale-up.

Lees verder


verbeter uw marketingresultaat met pragmatische tips & tricks

Meld u aan voor onze wekelijkse mailing met tips & tricks over content, SEO, SEA, websites, drukwerk, branding en nog meer marketing gerelateerde onderwerpen.

Meer informatie of vrijblijvend sparren met een van onze collega's?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

benieuwd waar uw kansen liggen?

Laten we eens kennis maken. We kijken samen - geheel vrijblijvend - naar uw situatie en adviseren waar uw kansen en verbeterpunten liggen.