een eigen bedrijf starten met een kickstart.

Neem contact op

Regelmatig spreken wij personen en bedrijven met een potentieel prachtig product of nieuwe dienst die een eigen onderneming starten. Helaas is er soms dan geen toereikend budget (meer) om dit “geniale” idee in de markt te zetten en de marketing aandacht te geven die het verdient. 

Wij helpen graag die marketing kosten te drukken.

bedrijven-helpen-succesvol-marketing@4x

marketing voor uw product, idee of bedrijf zonder de marketing kosten.

Er zijn voorbeelden te over van potentieel prachtige producten en/of diensten die toch geen succes zijn geworden of die zijn overvleugeld door slimme concullega’s die met een vergelijkbaar idee net iets sneller konden schakelen. Bij een startup ontbreekt het soms gewoonweg aan bepaalde kennis en/of resources.

Wij helpen bedrijven die in dit scenario zitten. Startups die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken om hun product aan de man te krijgen.


beter en sneller in de markt kan met diezit.

Strategie, marketing, branding, commercie, et cetera. Alles wat u nodig heeft om uw product of idee in de markt te positioneren heeft diezit. in huis. Met al bijna 10 jaar ervaring in het vak kunnen we uw bedrijf de aandacht geven die het nodig heeft.

Wij zijn uw klankbord, kunnen maximaal ondersteunen bij het “vermarkten” en branden van uw product of dienst maar de ondernemer dat bent u! U gelooft in uw “kindje” en zet daar veel voor op zij. Deze mix is wat ons betreft noodzakelijk om tot succes te komen. Herkent u zich hier in?

Neem contact op Meer over diezit.

Samenwerken-eerlijk-transparant-meten@4x-100

eerlijk is eerlijk en lekker transparant.

We horen u al denken: "hoe dan? Waarom zouden ze dit gratis doen?" Onze uren zijn schaars en wij moeten ook onze rekeningen betalen maar voor een echt goed idee staan wij altijd open... en heel af en toe willen wij zelfs ook wel participeren. De ruil is overzichtelijk: diensten van diezit. in ruil voor aandelen van jouw (toekomstige) bedrijf. Dat doen wij heel transparant en eerlijk is eerlijk, wij zijn nooit kinderachtig met onze inbreng.

waarom samenwerken?

Neem contact op

Als startup of de ontwikkeling van een nieuw product moet u aan zoveel dingen tegelijk denken, dat u het zelden in uw uppie tot een goed einde kunt brengen. Door samen te werken met de juiste partijen kunt u de kans op succes vergroten. U kunt zich dan concentreren op waar uw passie ligt omdat partners u op andere vlakken de zorgen uit handen nemen. Partner(s) kijken bovendien met een frisse en andere blik naar uw product en dienst die u misschien over het hoofd heeft gezien.

In ons geval hebben we het dan over marketing. Want zeker de marketing kosten voor een startup zijn een drempel. Wij denken mee over hoe we uw product of dienst succesvol in de markt kunnen positioneren terwijl u zich kunt blijven concentreren op de ontwikkeling van dat product of die dienst.

welke afspraken moet u maken voor een samenwerking?

Samenwerken (met ons én andere partijen) benodigd duidelijke afspraken. Niet alleen voor de voortgang van het proces, maar ook om misverstanden te voorkomen. Hoewel wij ook alleen samenwerken met partijen die wij vertrouwen, is van het slechtste uitgaan altijd verstandig. Goede afspraken maken aan de voorkant maakt het overzichtelijk. Wie brengt wat in, hoe worden de resultaten gebruikt en hoe verdeelt u de resultaten? 

Een belangrijk deel van de samenwerkingsovereenkomst gaat over intellectueel eigendom. U wilt natuurlijk niet dat een ander profiteert van uw uitvinding of dat kennis uitlekt naar een concurrent. Daarom maken we vooraf afspraken over octrooien en intellectueel eigendom. Zo blijft u altijd rechtmatig eigenaar.

Lees ook het e-book van de KVK Samen Ondernemen.

Kennismaken?

Neem contact met ons op. Het ergste wat er kan gebeuren is dat u met een gedegen advies de deur uit gaat.