diezit. met uw onderneming.

Regelmatig spreken wij personen en of bedrijven met een potentieel prachtig product of nieuwe dienst. Helaas is er soms dan geen toereikend budget meer om dit “geniale” idee in de markt te zetten. 

Wij maken dit wél mogelijk! 

bedrijven-helpen-succesvol-marketing@4x

de helpende hand voor uw product, idee of bedrijf 

Er zijn voorbeelden te over van potentieel prachtige producten en/of diensten die toch geen succes zijn geworden of die zijn overvleugeld door slimme concullega’s die met een vergelijkbaar idee net iets sneller konden schakelen. Soms ontbreekt het gewoonweg aan bepaalde kennis en/of resources. Dit soort partijen helpen we bij diezit. maar al te graag.


beter en sneller in de markt

Strategie, marketing, branding, commercie, et cetera. Alles wat u nodig heeft om uw product of idee in de markt te positioneren heeft diezit. in huis. Met al bijna 10 jaar ervaring in het vak kunnen we uw bedrijf de aandacht geven die het nodig heeft.

Wij zijn jouw klankbord, kunnen maximaal ondersteunen bij het “vermarkten” en branden van jouw product of dienst maar de ondernemer dat ben jij! Jij gelooft in jouw “kindje” en zet daar veel voor op zij. Deze mix is wat ons betreft noodzakelijk om tot succes te komen. Herken jij je hier in?

Neem contact met ons op

Samenwerken-eerlijk-transparant-meten@4x-100

vergaderruimte

eerlijk is eerlijk en lekker transparant

We horen u al denken: "hoe dan? Waarom zouden ze dit gratis doen?" Onze uren zijn schaars en wij moeten ook onze rekeningen betalen maar voor een echt goed idee staan wij altijd open... en heel af en toe willen wij zelfs ook wel participeren. De ruil is overzichtelijk: diensten van diezit. in ruil voor aandelen van jouw (toekomstige) bedrijf. Dat doen wij heel transparant en eerlijk is eerlijk, wij zijn nooit kinderachtig met onze inbreng.