VRAAG ADVIES

alle diensten  >  marketing > huisstijl

content creatie die converteert!

Elke dag worden consumenten bestookt met veel content. Zowel offline als online proberen ondernemingen hun boodschap over te brengen via beeld en tekst. Maar hoe vaak wordt u als lezer écht geraakt? Wij kunnen het u vertellen: dat is minder dan bij 1 op de 20 berichten. 

Als onderneming moet u er dus voor zorgen dat de content uw boodschap op een duidelijke en aansprekende wijze overbrengt. Maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt.

Vraag Advies

wat is content creatie?

Vertel een verhaal.

Content is een belangrijk onderdeel van marketing en branding. Content creatie gaat over het produceren van communicatieboodschappen. Dat kan bijvoorbeeld een infographic, een video of een blog zijn. Goede contentcreatie brengt een boodschap over in een toon die past bij het merk en uw merkverhaal vertelt.


waarom is content creatie belangrijk?

Van push naar pull.

Het informatietijdperk is voorbij! In plaats van zoveel mogelijk teksten schrijven, richten we ons nu op het delen van de 'juiste' content. Waarom? We zien dagelijks duizenden (of meer) uitingen, maar hebben veel minder tijd om alle informatie in ons op te nemen. Daarom kiezen we enkel de informatie die relevant, van hoge kwaliteit en bovenal betrouwbaar voor ons is. Het gaat niet meer om wat u te vertellen heeft, maar wat uw doelgroep wil zien, lezen en horen.

Om uw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken, boeien en binden is het belangrijk om de juiste content te creëren. 

wanneer moet u aan content creatie doen?

Bouw vertrouwen.

Content creatie is een belangrijk onderdeel van een inbound marketing strategie. Deze strategie concentreert zich op het bieden van meerwaarde voor de doelgroep. Eerst geven, dan nemen. Van direct proberen te verkopen, naar vertrouwen opbouwen en aansluiten bij de behoefte van de doelgroep(en). 

Er zijn veel redenen om te beginnen met content marketing en content creatie. Bijvoorbeeld:

  1. U merkt dat huidige marketingactiviteiten minder resultaat opleveren.
  2. De concurrentie gaat steeds meer bloggen en communiceren.
  3. Uw klanten hebben duidelijke vragen waar u het antwoord op heeft.
  4. U wilt meer leads genereren.
  5. U wilt meer website bezoekers.

wekelijks marketing tips & tricks ontvangen over content creatie, SEO, websites, drukwerk en meer?

Meld u aan voor de tips & tricks mailing.

Meld u aan

Helen Timpers - Scholten Medical

Ontzettende fijne club om mee samen te werken! Denken proactief mee en weten wat ze doen.

Helen Timpers - Scholten Medical

Han van den Heuvel - Regio Twente

Ik hoef me eigenlijk geen zorgen te maken bij diezit. Alles is geregeld en alles gaat zoals het moet. Voor zij die op zoek zijn naar kwaliteit en perfectie is dit de plek.

Han van den Heuvel - Regio Twente

Rob Steggink - Event Creators

We werken veel en graag samen met diezit. voor verscheidene marketingvraagstukken... van strategie tot en met webontwikkeling en drukwerk.

Rob Steggink - Event Creators

Rob Hulleman - Hulleman Consult

Pragmatisch club met een onderbouwde werkwijze! Ze hebben precies mijn visie weten te verbeelden.

Rob Hulleman - Hulleman Consult

wat voor content creëren wij?

Advertorials

Een advertorial is een vorm van branded content. Het ziet er uit als een 'editorial' column, maar is eigenlijk een vorm van reclame voor het bedrijf.

Blog posts

Goede artikelen zorgen ervoor dat uw website in beeld komt bij de juiste doelgroepen. 

Infographics

Veel data om te delen met klanten? Overweeg om het te vertalen naar beeld. Onze vormgevers zijn hier enorm goed in.

Video

Video is een van de krachtigste vormen van content, mits goed uitgevoerd. Daarom werken we samen met videografen door heel Nederland.

SEO teksten

Ervoor zorgen dat uw pagina's hoger scoren in Google? Dan zijn de juiste zoekwoorden gebruiken essentieel. Hoe beter (organischer) de tekst, hoe hoger u scoort.

E-mail marketing

Zorgen dat mensen uw mailtjes openen, lezen, begrijpen en de gewenste actie vervolgens ondernemen is een vak apart. Dankzij onze ervaring weten we precies wat wel en niet werkt.

Marketing automation

Geautomatiseerde e-mail berichten, automatische reacties van chatbots of teksten schrijven voor andere 'geautomatiseerde' marketinginspanningen doen we graag.

SEA teksten

Adverteren in Google? Zorg dat u opvalt in de zee van aanbieders met sterke en uitdagende advertentieteksten.

Social advertising

Adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram of andere social media kanalen? Wij schrijven en maken dagelijks content voor allerlei social media kanalen.

Social media content

Niet alles op social media moet een advertentie zijn. We denken graag mee met onze klanten hoe zij hun social media content naar een hoger niveau kunnen tillen.

Jaarverslagen

Saaie kost toch leuk maken? We werken met genoeg tekstschrijvers samen die daar donders goed in zijn.

Merkverhaal

Het merkverhaal is de elevatorpitch van uw merk. Hoe beter die is, hoe meer die oplevert. Zowel intern als extern.

samen bereiken we meer.

Het creëren van sterke content dat resultaat oplevert, vraagt om creativiteit, kennis van marketing en strategisch inzicht. Relevante content begint bij u, uw bedrijf en uw merk. Daar verdiepen we ons in.

We willen weten wie u bent, wat uw drijfveer is, wat de waarden zijn waarvoor u staat en welke ideeën u heeft. Maar ook wie uw doelgroepen zijn en welke doelen/uitdagingen zij hebben. De combinatie tussen die twee zal ons in staat stellen om de content te bepalen én in te plannen. Hiermee kunnen we uw doelgroep zo goed mogelijk raken.

ons doel met content creatie.

Wij willen maar één ding*: dat u ervaart hoe krachtig de werking van goede content kan zijn. Met de juiste combinatie van boodschap en stijl grijpen we uw doelgroep bij de lurven, om nooit meer los te laten. Het leuke is, dat willen zij dan ook niet meer!

(*) Eén ding? Haha, dat is helemaal niet waar; meestal willen we véél meer. Maar dat vertellen we niet allemaal, want dan zou u schrikken van onze ambitie.

de voordelen van diezit.

Tsjonge, u laat ons wel ons best doen… en daar zijn we blij mee! Een kritische klant is een klant die zijn eigen merk serieus neemt.

We zijn best snel, maar nooit vluchtig. We geloven in lange termijn relaties waarbij we samen bouwen aan hetzelfde doel. Het succes van uw content heeft immers ook invloed op ons merk.

Dus reken maar dat onze schrijvers en strategen hun stinkende best doen om perfecte content te ontwerpen.


benieuwd waar uw kansen liggen op het gebied van content creatie?

Laten we eens kennis maken. We kijken samen - geheel vrijblijvend - naar uw situatie en adviseren waar uw kansen en verbeterpunten liggen.

verbeter uw marketingresultaat met pragmatische tips & tricks

Meld u aan voor onze wekelijkse mailing met tips & tricks over content, SEO, SEA, websites, drukwerk, branding en nog meer marketing gerelateerde onderwerpen.