GRATIS VOORSTEL

online marketing.

iedereen zit op het internet.


Welke online kanalen gebruiken jouw doelgroepen? Ben je daar zichtbaar? Pak je hun aandacht? Converteer je ze tot lead? Worden ze klant? Daar zorgt Diezit voor met online marketing.


waarom online marketing?

Of je het nu wilt of niet, jouw doelgroepen zitten online. Sterker nog, gemiddeld zitten we al anderhalf uur per dag op social media. Online marketing is daardoor onmisbaar geworden voor een succesvolle marketingstrategie. 

aan de gang met online marketing? Begin met een online marketing scan.

Er zijn zoveel online kanalen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Helemaal als je niet full-time met online marketing bezig bent. Gelukkig hebben wij daar experts voor zitten. Benieuwd waar jouw online kansen liggen? Ons team doet graag een scan voor je. We beoordelen de online kanalen die je al inzet en gaan op zoek naar kansen en uitdagingen.

scan aanvragen  contact

profielfotos-team-website-300x300-sanne

deze online marketing zetten wij veel in.

zijn waar je doelgroep is.

SEA Zoekmachine adverteren.

Met zoekmachine adverteren (SEA) helpen we je altijd op de eerste plek te staan. Dit vakgebied verandert echter elk jaar. Wij helpen je een strategie op te zetten die jou het meeste rendement oplevert.


Meer over SEA

SEO Zoekmachine optimalisatie.

Organische vindbaarheid speelt een steeds belangrijkere rol in marketing. Met een heldere SEO-strategie zorgen wij ervoor dat jouw website steeds beter scoort en hoger in Google kan komen.


Meer over SEO

Social Media marketing.

Zijn waar je doelgroep is. Dat is bij uitstek de belangrijkste stap van marketing. En heel simpel: ze zitten op social media. Wij helpen je een plan op te zetten waarmee je opvalt, impact maakt en de boodschap overbrengt. Facebook, Pinterest, TikTok, Whatsapp, ... wij zetten de kanalen voor je in waar jouw doelgroepen zich bevinden.


Lees meer

Inbound marketing.

Eerst geven, dan nemen. Dat is waar inbound marketing om gaat. In de B2B wereld worden keuzes niet over een nacht ijs gemaakt en moet je over een langere periode vertrouwen bouwen. Met een kwalitatieve inbound marketingstrategie helpen we je precies dat te doen.

E-mailmarketing.

E-mail is (nog steeds) een geweldige manier om in beeld te blijven bij jouw doelgroepen. Met een krachtige e-mailmarketing strategie kun jij constant in blijven spelen op de behoeftes van potentiƫle leads en klanten zonder dat ze jou hoeven op te zoeken.

Content creatie.

De inhoud van jouw marketing is net zo belangrijk als het bereiken van je doelgroep. Hoe beter die inhoud, hoe sneller mensen de volgende stap zetten. Wij helpen je content te creƫren die opvalt, relevant is, impact maakt en aanzet tot actie. Van whitepapers tot artikelen. Van infographics tot social posts.


Lees meer

gerelateerde cases.

zij zijn online.

maak de klantreis compleet.

Hoe maak je van jouw doelgroep een (loyale) klant? Door de juiste mensen op de juiste momenten en op de juiste plekken het juiste te vertellen en juiste aan te bieden. Elk contactmoment in de reis van onbekend naar ambassadeur speelt een rol. Online contactmomenten zijn onmisbaar.


Rob Klaver

Het behalen van hogere conversie pakken wij samen met Diezit op. Met 500% meer conversies kun je die samenwerking zeker een succes noemen.

Rob Klaver

starten met online marketing?

neem contact op.

benieuwd waar uw kansen liggen op het gebied van online marketing?

Laten we eens kennis maken. We kijken samen - geheel vrijblijvend - naar uw situatie en adviseren waar uw kansen en verbeterpunten liggen.

verbeter uw marketingresultaat met pragmatische tips & tricks

Meld u aan voor onze wekelijkse mailing met tips & tricks over content, SEO, SEA, websites, drukwerk, branding en nog meer marketing gerelateerde onderwerpen.

vraag de gratis expert review aan.

Laten we eens kennis maken. We kijken samen - geheel vrijblijvend - naar uw situatie en adviseren waar uw kansen en verbeterpunten liggen.

We kijken (geheel vrijblijvend) naar uw situatie. U krijgt zo snel mogelijk een rapport met uw kansen en verbeterpunten.