SCAN AANVRAGEN

SEO.

organisch hoog in Google komen.


Wil je bovenaan in Google komen zonder voor elke klik te hoeven betalen? Dan heb je SEO nodig. SEO (Zoekmachine Optimalisatie) gaat om het verbeteren van jouw platform zodat deze beter scoort bij zoekmachines zoals Google.


waarom zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Je hebt weinig aan je website als niemand erop terechtkomt. SEO vormt het fundament van de (organische) online vindbaarheid van de website. Natuurlijk kun je SEA inzetten om zoekverkeer te genereren, maar dan zal je altijd moeten blijven betalen voor je websiteverkeer. Een goede SEO-strategie zorgt ervoor dat jouw website altijd goed te vinden is.

Het draait daarbij om drie aspecten. Ervoor zorgen dat de content relevant is en past bij waar je doelgroepen naar zoeken. Ervoor zorgen de website toegankelijk is voor zoekmachine bots. En de domeinautoriteit uitbouwen.

Een fundament voor online vindbaarheid begint met een website scan.

Iedereen wil een vindbare website, maar voldoet jouw website wel aan de vereisten? Is de laadtijd snel genoeg? Bevatten de metabeschrijvingen de juiste keywords? Zit er een heldere structuur in de koppen? Hebben afbeeldingen omschrijvende namen? Effectieve zoekmachine optimalisatie begint bij een helder beeld bij de huidige situatie. Laat ons die in kaart brengen.

scan aanvragen  contact

profielfotos-team-website-300x300-sanne

SEO.

gevonden worden waar het ertoe doet.

SEO is de afgelopen jaren enorm gegroeid in complexiteit. Van local SEO tot landelijke vindbaarheid. Van website SEO tot Voice. Wij helpen de kanalen te optimaliseren zodat jouw doelgroepen je kunnen vinden.

Website SEO.

Wil je dat jouw website gevonden wordt in Deventer? Dan gaan we aan de gang met local SEO. Ben je werkzaam in het hele land? Dan zorgen we ervoor dat je in elke omgeving goed gevonden wordt.

Doelgroep onderzoek & analyse.

Om ervoor te zorgen dat jij gevonden wordt door de juiste mensen, heb je een helder beeld nodig van wie 'de juiste mensen' zijn. Wie zijn ze? Waar zitten ze? Wat willen ze? Dat soort vragen beantwoorden we in een doelgroep onderzoek. 

Zoekwoorden onderzoek.

Als duidelijk is wie je wil bereiken wil je weten waar ze naar zoeken. Welke zoektermen gebruiken ze? Waar zit de minste concurrentie? Tijdens het zoekwoordenonderzoek kiezen we de keywords waarop jouw website moet scoren.

SEO copywriting.

SEO is voor een groot deel afhankelijk van de teksten op je website. Van kopteksten en alinea's tot Alt-teksten en gerelateerde keywords. Wij helpen teksten te herschrijven om de vindbaarheid te vergroten.

Voice SEO.

'Hé Siri...' Het voelt voor veel mensen nog een beetje onnatuurlijk om Voice Search te gebruiken, maar deze vorm van zoeken neemt enorm toe aan populariteit. Ben jij al klaar voor Voice Search

Linkbuilding.

Het versterken van een domeinautoriteit is afhankelijk van het aantal links naar jouw website vanuit andere websites. Wij helpen daarmee.

gerelateerde cases.

zij veroveren de eerste plek in Google.

denk ook aan content creatie.

SEO vormt het fundament van een vindbare website. Wil je echter vol inzetten op organische vindbaarheid, dan kun je niet zonder goede content. Bedrijven die ons inzetten voor SEO helpen we daarom ook vaak met het creëren van die content.

Meer over content creatie

je website voor zoekmachines optimaliseren?

neem contact op.

verbeter uw marketingresultaat met pragmatische tips & tricks

Meld u aan voor onze wekelijkse mailing met tips & tricks over content, SEO, SEA, websites, drukwerk, branding en nog meer marketing gerelateerde onderwerpen.

benieuwd waar uw kansen liggen op het gebied van SEO?

Laten we eens kennis maken. We kijken samen - geheel vrijblijvend - naar uw situatie en adviseren waar uw kansen en verbeterpunten liggen.