GRATIS VOORSTEL

alle diensten  >  marketing  >  SEO

hoger in Google door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO). 

Zoekmachine marketing is steeds meer een must aan het worden. Zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) zorgt ervoor dat u organisch hoger in de zoekresultaten van zoekmachines kunt komen. In tegenstelling tot SEA gaat het bij SEO om gratis bovenaan in bijvoorbeeld Google te komen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Gratis voorstel aanvragen

wat is SEO / zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van succesvolle online marketing. Met name voor lange termijn-succes (lees: rendement) van uw online vindbaarheid. Wilt u meer bezoekers naar de website via zoekmachines, maar hier niet voor adverteren? Dan is zoekmachine optimalisatie de enige manier.

Het doel van SEO is om een hoge positie in Google (of andere zoekmachines) te verkrijgen voor belangrijke zoektermen zonder geld te betalen voor advertenties.

Google is met 90% van het zoekvolume verreweg de belangrijkste zoekmachine én dus het startpunt voor veel ondernemers. En mobile search en voice search? Goede vraag! Daar wordt het vaakst mee gezocht via Google: maar liefst 99%.

waarom zoekmachine optimalisatie?

Er zijn een hoop redenen te verzinnen waarom SEO belangrijk is. De belangrijkste zijn echter voor de hand liggend:

  1. Het levert meer rendement op voor de lange termijn
  2. Conversieratio's zijn beter dan op advertenties
  3. Mensen scrollen vaak voorbij advertenties op Google
  4. Uw succes is niet afhankelijk van marketingbudgetten
Seo-banner

het belang van goede organische vindbaarheid.

De onbetaalde resultaten in Google noemen we ook wel organische resultaten. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 70% procent van de Google bezoekers liever klikt op een organisch resultaat dan op een advertentie. 

Door uw website of webshop te optimaliseren voor zoekmachines, zorgt u ervoor dat u zonder grote marketingbudgetten beter scoort op zoektermen die relevant zijn voor uw bedrijf.  

Relevante bezoekers zorgen voor meer omzet en aanvragen op uw website. Zoekmachine optimalisatie heeft daarmee dus een positieve impact op uw bedrijfsresultaat.

diezit. als seo bureau?!

Als marketingbureau hebben we maar één doel: uw doelgroep bereiken en klant maken. Of dat nu offline of online is, maakt ons niet uit. Om dat te bereiken zorgen we er samen voor dat uw bedrijf/website steeds meer onder de aandacht komt bij uw doelgroep. 

We gaan samen aan de slag om uw website beter te laten ranken in de zoekresultaten. Waarom? Omdat wij snappen hoe SEO werkt en u snapt hoe uw doelgroep eruitziet.   

We hebben alle specialisten in huis en denken graag mee over het hele traject; van strategie tot en met creatie en management. Alles voor uw (online) succes.

St tropez telefoon

hoog in Google komen is een investering.

Het is belangrijk om u te realiseren dat resultaten op SEO gebied niet binnen één dag zichtbaar zijn. Zoekmachine optimalisatie is en doorlopend proces, meestal zijn pas na een aantal maanden de resultaten zichtbaar. Organisch hoog in Google komen is geen SEO trucje meer. Het kost tegenwoordig tijd en moeite om een website natuurlijk bovenaan in Google te krijgen.


Vergadertafel

op zoek naar een zoekmachine marketing bureau

Graag schatten we vooraf samen de kansen in voor zoekmachine optimalisatie. Waar doet u als bedrijf goed aan? Vanuit welk budget wilt u werken? Wat kunt u eventueel zelf doen en waar heeft u hulp bij nodig? We plannen graag een vrijblijvende afspraak om te sparren over uw online kansen.

Gratis expert review

advies ontvangen om meer klanten te bereiken of beter te converteren?

We maken graag een keer kennis.

verbeter uw marketingresultaat met pragmatische tips & tricks

Meld u aan voor onze wekelijkse mailing met tips & tricks over content, SEO, SEA, websites, drukwerk, branding en nog meer marketing gerelateerde onderwerpen.

benieuwd waar uw kansen liggen op het gebied van SEO?

Laten we eens kennis maken. We kijken samen - geheel vrijblijvend - naar uw situatie en adviseren waar uw kansen en verbeterpunten liggen.