GRATIS VOORSTEL

DIENSTEN > MIDDELEN > Magazines

een magazine geeft u de mogelijkheid een verhaal te vertellen.

Soms wilt u gewoon net wat meer vertellen. U wilt de gebruiker informeren, amuseren en inspireren, zonder daarbij opdringerig te zijn. Daarnaast bent u op zoek naar een item dat niet verloren gaat in de blijvende stroom van informatie, maar een meerwaarde geeft voor de gebruiker om deze te lezen én te bewaren. Een uitgave die zorgt voor meer loyaliteit, merkbewustzijn, binding en vertrouwen bij uw klant. Het magazine.

Gratis voorstel aanvragen

een magazine informeert, inspireert en adviseert.

Een communicatiemiddel met blijvende impact.

Een magazine geeft de mogelijkheid om een verhaal van kop tot staart te vertellen. Geen losse flodders en vluchtige inhoud, maar een compleet verhaal inclusief oren en tenen. Informeer, inspireer, adviseer en stuur de lezer. Of het nu om een relatiemagazine, jaarverslag of brochure gaat.

Een geprint magazine is daarnaast overduidelijk verbonden aan het nemen van een rustmoment. U zakt weg in een stoel, laat de bladzijden door uw handen glijden en u neemt de tijd om deze rustig te bekijken. Een product waar men de aandacht voor neemt.

een magazine helpt je meerdere doelen te behalen.

Alles wat u nodig heeft om het volledige verhaal van uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen.

Vertel het volledige verhaal
Het magazine is een rijk medium en ideaal om op een zelf uitgekozen moment en plek te lezen. Dit zorgt ervoor dat een klant de tijd neemt om de informatie tot zich te nemen.

Behaal meerdere doelen
Wilt u de diensten van uw bedrijf onder de aandacht brengen, een product verkopen én de geschiedenis van uw bedrijf vertellen? Door de veelzijdigheid van een magazine is dit mogelijk.

Geef het gevoel van exclusiviteit
Het magazine creëert een gevoel van exclusiviteit voor de lezer. De lezer voelt zich belangrijk en de binding met uw klant zal vergroten.

Creëer een luxe product
Creëer een product waar men de aandacht voor wil nemen. En het liefst een die men bewaart of, nog beter, als eyecatcher op de tafel legt.

Verbeter de relatie met je klant
Een magazine wordt ontvangen als cadeau of relatiegeschenk. In de tijd van online media wordt een tastbaar cadeau erg gewaardeerd.


Geef een complete ervaring
Door naast uw website een magazine uit te geven, zorg je voor zowel online als offline aandacht. De wisselwerking tussen online en offline content is bewezen effectief.

diezit. denkt met u mee.

Samen creëren we een verhaal dat blijft hangen.

Een goed verhaal vertellen begint met de juiste structuur van het magazine. Bij diezit. denken we van het begin tot het einde met u mee. Wat is het doel van het magazine? Welk verhaal wilt u vertellen? In welke volgorde gaat u dit verhaal vertellen? Hoe beweegt een lezer door het magazine? En welk item moet als eerste onder de aandacht komen?

We zorgen voor de juiste balans tussen informatieve en amuserende content. En voor de juiste balans in beeld en tekst. Zodat uw verhaal het beste uit de verf komt.


het magazine als exclusief product.

Behaal maximaal resultaat.

Een belangrijke voorwaarde voor het succes van een magazine is de kwaliteit. Naast de structuur en de opbouw van elke pagina moet een magazine het juiste gevoel geven. Het gevoel dat past en aansluit bij de mix van middelen binnen uw merk of bedrijf.

Naast de strategie en de content, helpt diezit. met de keuze van de papiersoort en de bindwijze. We zorgen dat uw magazine er tot in de puntjes verzorgd uitziet. We helpen bij het maken van illustraties, iconen en fotografie. En, indien gewenst, zorgen we ervoor dat elk magazine bij de juiste persoon op tafel komt te liggen.

Laat dat maar aan de enthousiastelingen van diezit. over!

Kennismaken en praten over wat de mogelijkheden zijn?

We helpen u graag verder. Binnen een dag nemen we contact met u op.


Wij hechten waarde aan uw privacy en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Met het versturen van uw gegevens gaat u akkoord met de behandeling van uw gegevens volgens ons privacy statement.

verbeter uw marketingresultaat met pragmatische tips & tricks

Meld u aan voor onze wekelijkse mailing met tips & tricks over content, SEO, SEA, websites, drukwerk, branding en nog meer marketing gerelateerde onderwerpen.

benieuwd waar uw kansen liggen?

Laten we eens kennis maken. We kijken samen - geheel vrijblijvend - naar uw situatie en adviseren waar de kansen en verbeterpunten liggen.

neem contact op.

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met ontwerpen van de beste magazines? Neem dan (vrijblijvend natuurlijk) contact op met een van onze collega's.