SCAN AANVRAGEN

marketing.

effectieve marketing gaat om opvallen, impact maken en overtuigen.


de volledige klantreis.

van onbekend tot ambassadeur.

Wij geloven dat elk contactmoment de kans vergroot óf verkleint dat iemand converteert, klant wordt en klant blijft. De concurrent is letterlijk en figuurlijk een muisklik verwijdert. Daarom is een naadloze klantervaring nu belangrijker dan ooit tevoren. 

Als je het ons vraagt gaat succesvolle marketing daarom niet om wie het hardst schreeuwt of wie er het meeste geld tegenaan smijt, maar om wie het beste in staat is op te vallen, relevantie kan creëren en vertrouwen kan bouwen. Kwaliteit boven kwantiteit. 

het maximale rendement uit je marketing halen? dat begint met inzicht in de klantreis.

Het marketinglandschap groeit voortdurend. De concurrentie om de aandacht van jouw doelgroep neemt elke dag toe. Het wordt voor ondernemers en marketeers daardoor steeds lastiger om de juiste keuzes te maken. Tenzij je een marketingbureau hebt kun je immers niet voor elke expertise iemand aannemen. Gebruiken we de juiste middelen? Komt onze boodschap helder over? Vallen we op? Hoe ervaren onze doelgroepen ons eigenlijk? Deze vragen beantwoorden onze experts graag voor je aan de hand van de Diezit Scan. 

scan aanvragen  contact

profielfotos-team-website-600x600-fleur2

de strategieën.

wat doen wij zoal.


aan de slag met marketing?

we helpen je graag verder.

waarom met diezit. samenwerken?

Haal alles uit uw kansen.

Bij diezit. fungeren we als een externe marketingafdeling. Wij behandelen jouw marketing uitdagingen als waren ze van ons zelf. Samen de concurrentie voorblijven middels complete en pragmatische (omni-channel) oplossingen. Alles om jouw dromen en ambities waar te maken. Wij gaan met passie, ervaring en creativiteit voor je aan de slag.

We helpen u graag verder.


Wij hechten waarde aan uw privacy en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Met het versturen van uw gegevens gaat u akkoord met de behandeling van uw gegevens volgens ons privacy statement.

verbeter uw marketingresultaat met pragmatische tips & tricks

Meld u aan voor onze wekelijkse mailing met tips & tricks over content, SEO, SEA, websites, drukwerk, branding en nog meer marketing gerelateerde onderwerpen.

welke resultaten wilt u behalen met marketing?

We kijken graag (geheel vrijblijvend uiteraard) naar uw situatie en geven alvast bruikbaar advies.