GRATIS OFFERTE

DIENSTEN > MIDDELEN > Websites

een website laten maken die écht waarde toevoegt.


Download checklistVraag Advies

Een professionele website is cruciaal voor een bedrijf dat zichzelf en haar (potentiële) klanten serieus neemt. (Klinkt aannemelijk, toch? Is het ook. Toch zeggen we er graag bij dat we ook websites maken voor bedrijven die zichzelf niet zo serieus nemen.) U wilt uiteindelijk rendement en resultaat, - bijvoorbeeld meer leads, omzet of naamsbekendheid - een professionele website laten maken helpt daarbij. 


een succesvolle website helpt bij het behalen van doelen.

U wilt met uw website uw doelgroep bereiken en doelen behalen. Die kunnen heel verschillend zijn. Zo kunt u uw website gebruiken om bijvoorbeeld uw merkidentiteit en merkverhaal te communiceren en te versterken. Of om bezoekers te informeren, service te bieden, te entertainen of te activeren. Voor een campagne om een nieuw product of evenement te lanceren. Of voor het presenteren en/of verkopen van uw producten of diensten. En ga zo maar door! 

In alle gevallen gaat het erom dat een website doet wat hij moet doen, voor u en voor uw doelgroep. Voor u is het van belang dat u zich volledig herkent in hoe uw bedrijf wordt gepresenteerd. Voor uw bezoekers geldt hetzelfde, maar in de eerste plaats dat zij onmiddellijk ervaren dat de website toegevoegde waarde voor hen biedt. Geen klik op dat punt = ik klik weg = (potentiële) klant exit.

welke resultaten moet een website opleveren?

Leads, websitebezoekers, omzet, nieuwsbrief aanmeldingen en/of andere conversies, elke website heeft weer andere doelen. Ze vallen echter altijd in een of meerdere van de 4 opties: bereiken, boeien, binden of behouden. Welke resultaten moet uw website opleveren?

een (vrijblijvende) offerte ontvangen?

We denken graag met u mee.

Een website laten maken? Wij begrijpen dat bedrijven soms door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om een website laten bouwen. Wat is nou een goede offerte? Waar moet u aan denken? En hoe weet ik of het iets gaat opleveren? 

Allemaal gedegen vragen die we graag alvast beantwoorden in een vrijblijvende offerte. Op basis van onze ervaring, uw huidige website en uw doelen kunnen we alvast een schot voor de boeg doen.

Offerte aanvragenGratis checklist

een professionele website is onderdeel van een groter geheel.

diezit. is een full service marketing bureau met focus op de groei van klanten. Juist vanwege die toegevoegde waarde bent u bij ons aan het goede adres. Websites ontwikkelen is voor ons en onze klanten heel belangrijk, maar slechts een onderdeel van het totale pakket aan diensten die we opdrachtgevers aanbieden. 

Om écht resultaat te behalen en groei te realiseren kijken we niet alleen naar het ontwerp of de functionaliteiten van de website, maar denken we vanuit een groter plaatje: uw resultaat. Op die manier kunnen we onze klanten proactief adviseren en bemiddelen. Denk aan het creëren van content om uw doelgroepen organisch aan te trekken of juist een feature ontwikkelen die helpt om van uw klanten ambassadeurs te maken.

websites die we recentelijk gemaakt hebben.

kies voor een ervaren website bouwer.

Een van de eerste vragen die wij aan een klant stellen is: welk doel wilt u bereiken? Pas daarna komt de vraag: wat is het beste middel om dit doel te verwezenlijken? Vervolgens gaan we kijken naar het type website of app dat geschikt is en óf dat überhaupt wel het beste middel is om uw specifieke doelgroep te bereiken. We willen alles voor u maken, maar niet iets waar we geen vertrouwen in hebben.

pay peanuts, get monkeys. Wat kost een website laten maken?

De kosten van een website variëren enorm. Zo zijn er website ontwerpen die een paar honderd euro kosten, terwijl een geavanceerde website al snel over de € 10.000,- gaat. Er zijn een hoop factoren die hier invloed op hebben, maar als puntje bij paaltje komt is elk bedrag hoog als het uiteindelijk niks oplevert.

Bij diezit. ontwikkelen we professionele websites die helpen doelstellingen te behalen en rendement te creëren op de lange termijn. 

De kosten? Vul het formulier onderaan de pagina in. We maken graag een (geheel vrijblijvende) inschatting.

zorg ervoor dat uw website bijdraagt aan het behalen van uw doelstellingen.

uw website zelf beheren en uitbouwen.

Het open source CMS (October CMS) biedt onze klanten de gelegenheid om zelf eenvoudig hun website te beheren en uit te breiden, mét behoud van de kwaliteit. De pagina's en technische functionaliteiten staan allemaal in de, voor u op maat gemaakte, huisstijl. Daar heeft u dus geen omkijken naar; u kunt vlot nieuwe content toevoegen.

Mocht u in de toekomst van webdesignbureau willen verkassen, dan kunt u met dit CMS moeiteloos overstappen.

altijd responsive, soms adaptive.

Hoe eenvoudig of complex de techniek ook is, wij zorgen ervoor dat uw website op elk apparaat optimaal functioneert. Al onze websites zijn responsive. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het apparaat en het schermformaat dat wordt gebruikt. We kunnen daarmee garanderen dat elke bezoeker een optimale gebruikerservaring heeft, of hij nu kijkt vanuit desktop, tablet, laptop of smartphone.

Desgewenst gaan we nog een stap verder en bouwen we voor u een adaptive website. Daarbij kijken we niet alleen naar de schermgrootte van het device dat uw klant gebruikt, maar ook naar unieke functionaliteiten en werking per device. Om een hoge bouncepercentage te voorkomen, wordt de inhoud van de website automatisch aangepast.

Meer informatie over adaptive en responsive websites leest u in ons artikel over het verschil tussen een responsive website en een adaptive website.

Download de checklist

Bij het downloaden van onze checklist gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. We spelen uw gegevens niet door aan derden en gebruiken uw gegevens enkel om u in de toekomst meer informatie toe te sturen die relevant voor u is.
verbeter uw marketingresultaat met pragmatische tips & tricks

Meld u aan voor onze wekelijkse mailing met tips & tricks over content, SEO, SEA, websites, drukwerk, branding en nog meer marketing gerelateerde onderwerpen.

Een (vrijblijvende) offerte aanvragen.

Soms wilt u gewoon weten wat een website 'zou kunnen kosten'. Daarom doen we graag alvast een schot voor de boeg als praatstuk. U zit uiteraard nergens aan vast.
Vrijblijvend adviesgesprek om te kijken waar uw kansen liggen?

Plan een gratis en vrijblijvend advies gesprek met één van onze experts. Binnen 1 uur heeft u antwoord op:

  • wat uw website succesvol kan maken;
  • aan wat voor een kosten en opbrengsten u moet denken;
  • hoe wij daarbij zouden kunnen helpen en meer;
  • antwoord op vragen die u zelf heeft.