DOWNLOAD

DOWNLOADS > Growth Driven Design

zo bouw je een website die elke maand meer oplevert.

Het voordeel van onze nieuwe werkwijze.

In deze whitepaper leggen we precies uit waarom wij websites ontwikkelen volgens de GDD (Growth Driven Design) methode. We maken een duidelijke vergelijking met wat het verschil is tussen de oude- en nieuwe werkwijze en wat het jou oplevert door met ons in zee te gaan.


korte samenvatting.

Als je echt resultaat wilt behalen met je website is het belangrijk dat je constant blijft investeren in je website. Dat klinkt misschien eng, maar het levert aanzienlijk meer op dan de traditionele aanpak waarbij gemiddeld om de 2 tot 3 jaar een nieuwe website wordt ontwikkeld. De 'oude' aanpak zorgt voor veel kosten en risico's omdat er veel scope creep ontstaat en beoogde resultaten gebaseerd zijn op aannames.

De nieuwe werkwijze (GDD) zorgt ervoor dat kosten worden gespreid, snel geleerd kan worden van ├ęcht data en veel sneller en meer resultaat geboekt kan worden.


download onze werkwijze en gebruik de checklist om jouw groeikansen in kaart te brengen.

In deze PDF geven we een duidelijk beeld van hoe onze Growth Driven Design aanpak werkt en leggen we uit waarom dat zo goed werkt. Aan de hand van de checklist aan het einde kun je vervolgens jouw website analyseren om te bepalen waar jouw groeikansen liggen.