ontmoet Fleur.
de projectstrateeg

anderen over Fleur

Een wervelwind of beter gezegd een turbo. Zo kan je Fleur het best kwalificeren. Alles gaat net even wat sneller, gestructureerder en beter als zij als manager aan een project wordt toegevoegd. Maximaal gemotiveerd, leergierig en gedreven en dat gecombineerd met haar vrouwelijke charmes maken haar een meer dan gewaardeerde collega. Feitelijk een onmisbare schakel in team diezit. Een rem hebben wij bij Fleur nog niet kunnen vinden, en zij zelf overigens ook nog niet. U gaat haar zeker de aankomende periode nog ergens tegenkomen in Deventer of daarbuiten.

when you wake up each morning with a burning passion to accomplish a goal, you’ve already won the day

Fleur over zichzelf

Dat ik een echt paardenmeisje ben, schuif ik niet onder stoelen of banken. Al van jongs af aan ben ik actief in de springsport en heb zelf jarenlang diverse pony’s en paarden getraind en uitgebracht op wedstrijden. 

In 2014 belde Wendy mij op met de vraag of ze mijn paarden mocht lenen voor een fotoshoot van Regio Twente en natuurlijk vond ik dat goed. De fotoshoot ging super en de beelden zijn heel mooi geworden. De dag van de fotoshoot sprak ik Wendy en zo kregen we het onder andere over wat ik deed. Destijds studeerde ik nog Commerciële Economie en Sportmarketing, maar ik was nog wel op zoek naar een afstudeerplek. En die link was dus snel gelegd. 

Begin 2015 kon ik aan de slag en 4 maanden later studeerde ik af. Sinds de eerste dag voel ik me hier helemaal op mijn plek. Ik mag aan de slag met opdrachten voor de leukste klanten en ik heb nog nooit zo’n leuke cultuur meegemaakt binnen een bedrijf. En als we de doelstellingen van onze klanten behalen of overtreffen, dan kan ik mijn geluk niet op.

Fleur van Dijk
Fleur van Dijk Marketing- & projectmanager

Neem contact op met