ontmoet Hanne.
onze graphic designer

anderen over Hanne

Wie is er nou niet gesteld op Hanne? Zowel als mens en als collega is Hanne het beste wat je kan overkomen. De combinatie creatief en accuraat is dun gezaaid maar Hanne beschikt over beide eigenschappen. Op offline gebied is er geen betere. Intelligent, hardwerkend en geen zin in onnodig geneuzel. Hanne wordt pas nerveus als het rustig dreigt te worden. Gelukkig voor Hanne, en voor ons, komt dat nog maar weinig voor. Ten behoeve van speciale gelegenheden en gewaardeerde vrienden maakt Hanne altijd bijzondere cadeaus. Zeg maar gerust kunstwerken. Met haar eigen tekeningen, foto’s en creativiteit weet ze een ieder te beroeren. Hanne, wil je alstublieft een keer op onze verjaardag komen? 

in the middle of difficulty lies opportunity

Hanne over zichzelf

Zoals veel moeders hun kind achter de tv vandaan moeten plukken, om ze vervolgens óf naar buiten te gooien óf een boek in de hand te drukken, had mijn moeder het eigenlijk maar makkelijk. Want óf ik deed al een van de twee laatste opties óf ik was urenlang aan het tekenen, met mijn rug naar de tv. Dat er een creatief beroep in het vooruitzicht lag, is dus nooit een verrassing geweest.

Wélk beroep was in eerste instantie nog wel de vraag. Want naast creativiteit heerst er een gestructureerd persoon in mij, die energie haalt uit ordenen, structureren, logica en taal. Een persoon dat geen genoegen neemt met enkel een mooi plaatje creëren, maar vooral op zoek is naar ‘the bigger picture’, het doel, de oplossing en welke weg je neemt om tot deze oplossing te komen. Uiteindelijk bleek de studie Graphic Design op de kunstacademie in Arnhem de perfecte keuze te zijn.

Na de kunstacademie in 2012 te hebben afgerond, een aantal jaar als zzp’er aan de slag te zijn geweest en les te hebben gegeven op een vooropleiding van een kunstacademie, wist ik dat ik meer wilde. Meer verscheidenheid in projecten, blijven leren en vooral meer samenwerken, daar was ik naar op zoek. Samenwerken met andere enthousiastelingen om zo samen tot de beste oplossing te komen, waarbij zowel het verhaal, als de taal, de strategie, de service en de vorm een rol speelt. 

Deze plek vond ik bij diezit. Samen werken we aan de meest prachtige projecten, waarin ieder op zijn of haar vakgebied een steentje aan bijdraagt. 

Hanne Straver
Hanne Straver Graphic Designer & Artdirector

Neem contact op met