ontmoet Sanne. onze online marketeer.

anderen over Sanne

Sanne is een vat met positieve tegenstrijdigheden. Ze houdt van ballet en zit op voetbal, ze drinkt water uit haar Dopper en Wild Pig-wijn uit haar glas. Ook al heeft Sanne de vorige nacht doorgehaald, ze zit gewoon weer fris en fruitig achter haar beeldscherm en is even scherp als altijd. Verzaken is er absoluut niet bij. Proactief, vrolijk, accuraat en betrokken, wat perfect past bij onze diezit cultuur. Met een gerust hart kun je projecten aan haar overlaten. Als Sanne een plant was dan was ze zeker snelgroeiende bamboe, want jemig wat heeft zij een groei doorgemaakt. Van giechelend meisje naar hardwerkende vrouw in een absolute recordtijd. We moeten allemaal een tandje bijzetten anders kunnen wij jouw ontwikkeling niet bijhouden. Ps: giechelen is niet verboden hoor, dat vinden wij stiekem best schattig.

work hard, play hard!

Sanne over haarzelf

Tijdens mijn afstudeerperiode was ik op zoek naar een mooie uitdaging die bij mij paste. Na een LinkedIn oproep had ik mijn perfecte afstudeerplek gevonden, HALLELUJA daar was diezit. Wendy zag mijn bericht en nodigde mij uit om een keer langs te komen, dat liet ik haar natuurlijk geen twee keer zeggen. We waren er vrij snel over uit dat dit wel eens een goede match zou kunnen zijn. Er heerste een juiste balans tussen verantwoordelijkheid en vrijheid.  Ik voelde me al snel welkom tussen alle gezellige collega's. Zij geven mij echt het gevoel dat ik een meerwaarde ben binnen het bedrijf en dat is ontzettend fijn. In een korte tijd heb ik een enorme groei doorgemaakt, ik mag mezelf nu zelfs projectmanager noemen van een aantal mooie projecten.

Ik ben niet alleen gepassioneerd over mijn werk, ook daarbuiten probeer ik altijd het beste uit mezelf te halen. Mijn passie voor voetbal is daar een goed voorbeeld van. Ik vind het heerlijk om zondagochtend op het voetbalveld te staan en met mijn team proberen het beste resultaat te halen (winnen natuurlijk!). Bij diezit. is er ook ruimte voor ontspanning . Een tantuni en een wijntje op vrijdag, lekker lunchen op het terras en samen naar verschillende feestjes. De juiste balans tussen hard werken en ontspannen kan ik binnen diezit. goed vinden. Juist dat geeft mij een enorme boost om iedere maandag weer af te reizen richting het prachtige Deventer en met een lach aan het werk te gaan.

Bekijk hier wat voor projecten ik mag managen bij diezit.!

Sanne Aalbers
Sanne Aalbers Online marketeer

Neem contact op met