heb jij de jingle balls?

Vacature: meeloopstage - Kerstfeest Inrichting

Is Mariah Carey he-le-maal jouw ding? Staat de kerstboom al een maand in je woonkamer? Ken jij de film “A Christmas Party” uit je hoofd? Ben je liever bezig met uitkleden dan de aankleding? Zie jij jezelf eerder als kerstengeltje dan kerstbengeltje? Of heb je misschien zelfrespect? Dan is deze vacature niets voor jou.


Wie wij zoeken

Diezit zoekt iemand die houdt van pieken op het juiste moment. Nee Thomas, niet op die manier. Een man of vrouw die graag zijn of haar kerstballen laat zien. Iemand die liever mensen met sneeuwvlokjesgedrag ziet vallen dan echte sneeuwvlokjes. Iemand die niet de kat uit de kerstboom wil kijken, maar juist wil schudden om het beest eruit te krijgen. Iemand die goed is in versieren, maar liever het kerstfeest ziet komen dan zichzelf.


Dit ga je doen

Voor ons Christmas In The Dark kerstfeest ga jij buiten je boekje om een ervaring te creëren waar nog jaren over gesproken wordt. Alleen niet op socialmedia! Samen met de drie mooiboys van het bedrijf, in pak, ravegirl outfit, toga of gouden jurk, creëer jij een ervaring waar je constant van denkt: ‘tjongejonge, ik hoop echt dat dit niet wordt opgenomen’. Ons team is verantwoordelijk voor het welzijn van iedereen. “Hoe lijdt dit kindeke” is daarom ons mantra.


Wie wij zijn

What happens tijdens de aankleding, stays tijdens de aankleding. Team aankleding is in feite een cult. Een waar we weinig over mogen zeggen. Als je de film Fightclub kent, dan begrijp je wat we bedoelen. We zijn elvenslaafjes van de Kerstman die elk jaar een kerstfeest verwacht dat de vorige overtreft.


Wat wij bieden

  • Ver onder het marktconform salaris
  • Onmenselijke werktijden
  • Korte cursus op naaldhakken lopen door Justin
  • Grensoverschrijdendverleggend gedragSpreekt jou dit aan? Laat het ons weten en solliciteer!

Een ding is zeker, dit wordt geen stille nacht!