SUCCESPLAN OP MAAT

meer succes met marketing? dit is dé oplossing.

De beste manier om omzet te verhogen, meer brand awareness te creëren of zo snel te groeien dat je bedrijf uit zijn voegen barst, is door marketing in te zetten die de klant in het hart raakt en in het hoofd blijft hangen.  


succesplan op maat download standaard succesplan

klinkt simpel toch?! makkelijker gezegd dan gedaan.


Jij en ik zien gemiddeld 350 reclames per dag, waarvan de meeste ons helemaal niets doen. Ze vallen niet op en we registreren ze niet bewust waardoor we er aan het einde van de dag bijna geen enkele hebben onthouden. Laat staan de merken achter die reclames. Soms vallen ze wél op, maar dan op de verkeerde manier: 'ik hoef helemaal geen ultra-absorberende inlegkruisjes!’ of 'laat me gewoon mijn programma afkijken!'

herkenbaar? laat ons je dan dit vragen:


Twijfel jij ook over welke marketing je in moet zetten om op te vallen en een plekje in het hoofd en hart van je klant te bemachtigen? En heb je geen mensen om je heen die je kan raadplegen over wat je juist wel of juist niet moet doen?


Steken zorgen over de ROI van marketinginspanningen bij jou ook de kop op? En wil je juist tijd overhouden om te genieten van een succesvol en groeiend bedrijf?


Verlies jij zo nu en dan ook het vertrouwen in de effectiviteit van marketing? En voelt het soms meer als een kostenpost dan een rendabele investering waardoor je het liever links laat liggen?


Raak jij ook het overzicht kwijt van het nogal versplinterde marketinglandschap? En heb je steeds meer moeite marketing te managen naast de dagelijkse bezigheden?

hoe fijn zou het zijn als je een betrouwbare partner hebt die je aan de hand meeneemt om van jouw marketing een daverend succes te maken?

.

wij van diezit.

adviseren diezit.

Na 11 jaar ervaring met ±400 bedrijven en uitgebreid onderzoek hebben we een marketingaanpak ontwikkeld dat elk bedrijf kan helpen duurzaam te groeien. Oftewel: op de korte termijn resultaten genereren die op de lange termijn rendement opbouwen. De stappen die we zetten, sessies die we samen hebben en de instructies die we geven zijn zo simpel en zo effectief dat je nooit meer na hoeft te denken over wát je moet doen en hoe je dat moet doen. Zo hou je een hoop tijd over voor de dingen die echt belangrijk zijn: jouw bedrijf. En je hoeft geen marketing-skills te hebben.


download succesplan

succesplan op maat

0

bedrijven hielpen wij met het oplossen van hun marketinguitdagingen.

4 stappen voor marketingsucces.

zo helpen wij bedrijven duurzaam groeien.


Iedereen kan véél doen, maar marketingsucces (ROI) is vooral afhankelijk van de juiste dingen doen. HOE DAN?! Aan de hand van onze vier stappen natuurlijk! 

Stap 1: een onderscheidend en relevant merk creëren.
Stap 2: het marketing(plan) bedenken om doelgroepen te bereiken.
Stap 3: de middelen creëren die maximaal converteren.
Stap 4: constant en frequent blijven communiceren/uitvoeren.





stap 1: merk.

onderscheid en relevantie.

Opvallen tussen alle aanbieders en de gevoelige snaar raken bij je doelgroepen begint bij een merk creëren dat zowel inhoudelijk als het uiterlijk onderscheidend en relevant is. Alleen dan is de kans het grootst dat jou bedrijf het best wordt onthouden en het meeste converteert.

download succesplan merkplan op maat

Tijdens deze fase behandelen we:

 • DNA van het bedrijf en doelen
 • Doelgroepen & persona's
 • Concurrentie
 • Positionering & waardepropositie
 • Implementatieplan
 • Merkidentiteit
 • Huisstijl & vormgeving

stap 2: marketing.

de strategie en planning.

Je merk bekend maken en doelen zoals meer omzet behalen is sterk afhankelijk van de juiste marketingstrategie. Waar communiceer je? Wanneer communiceer je? Hoe communiceer je? Wat communiceer je? In deze stap bepalen we daarom een uitvoerbaar plan en taken om jouw ambities waarheid te maken. 

download succesplan marketingplan op maat

Tijdens deze fase behandelen we:

 • Doelen en doelstellingen
 • Doelgroepen en persona verdieping
 • Concurrentieanalyse
 • Strategie & planning
 • Inhoud en content

stap 3: middelen.

assets die een (blijvende) impact maken.

Elk middel is een kans om jouw merk te bouwen en conversie te behalen. Hoe beter het middel in elkaar zit, hoe beter de resultaten zullen zijn. Daarom bepalen we samen het verhaal van elk middel, schakelen we copywriters in om jouw verhaal naar een hoger niveau te tillen, denken onze artdirectors en user experience designers na over de perfecte vorm en ontwerpen onze grafisch vormgevers middelen die opvallen, een blijvende impact maken en bovenal het marketingresultaat opleveren dat jij nodig hebt.

download succesplan offerte op maat

Denk bijvoorbeeld aan middelen zoals:

 • Websites
 • Magazines
 • Social posts
 • Audio & Video
 • Flyers
 • SEA Campagnes
 • Remarketing banners
 • Posters

stap 4uitvoer.

communicatie, conversie en iteratie.

Het succes van elk plan staat of valt bij de uitvoer. Simpeler gezegd: als je niet communiceert, wordt niet gezien. En als je niet gezien wordt, zal je ook je doelen niet behalen. Daarom helpen wij bedrijven aan de hand van het merk, het marketingplan en de middelen met de uitvoer en management daarvan. Gedurende een periode van 3, 6 of 12 maanden werken wij samen om jouw doelen te behalen.

download succesplan adviesprijs op maat

Denk aan activiteiten zoals:

 • Social media management
 • SEA campagens
 • Content creatie
 • Nieuwe middelen maken
 • Resultaten analyseren
 • Adviseren en groei
- Helen Eleveld, Scholten Medical

Bijzonder onder de indruk van de scherpte, het inlevend vermogen, de deskundigheid en de enorme gedrevenheid van alle teamleden van diezit! Dank voor de plezierige, enthousiaste en resultaatgerichte samenwerking!'

- Helen Eleveld, Scholten Medical

Canisius

Creatief bureau waar gedreven mensen werken. diezit. denkt met je mee van a tot z: van compleet strategisch concept tot aan de uitvoering met daarbij behorende middelen.

- Jurre Aagten, Scholengemeenschap PiusX/Canisius

- Kirstin Reinink, Dess Kirstins

De laagdrempelige aanpak, professionele kijk, maar ook de empathie en het luisterende oor van diezit., hebben mij enorm geholpen een volgende stap in mijn carrière te maken.

- Kirstin Reinink, Dess Kirstins

- Han van den Heuvel, Regio Twente

Samen met de creatieve geest van diezit. laten we onze gasten de Routenetwerken Twente beleven, zien en voelen!

- Han van den Heuvel, Regio Twente

- Harm Krabbenborg, Ausems en Kerkvliet

Er wordt verder nagedacht en men denkt meer naar totaalconcept en toekomst, dan enkel het gevraagde. Leuke club met enthousiaste, jonge professionals!

- Harm Krabbenborg, Ausems en Kerkvliet

Vraag een gratis expert review (quickscan) aan.

We snappen dat het fijn is om te weten wat voor vlees u in de kuip heeft voordat u met een partij in zee gaat. Daarom hebben we de "expert reviews" in het leven geroepen. Dit zijn onze proefmonsters.

Na de aanvraag zal een van onze collega's kijken naar het onderwerp waar u belangstelling voor heeft. Vervolgens lichten we dit toe in een korte video met daarin onze review en een aantal bruikbare tips.