Hoe ervaren mensen de diezit. cultuur?

Wij van diezit. hebben een heel duidelijk beeld van wie wij zijn als bedrijf, wat we willen uitdragen en hoe onze processen in elkaar steken. Maar hoe denken andere mensen daarover? Het is altijd goed om hier nieuwe inzichten in te krijgen. Daarom vroegen wij onze stagiaire Steffi om haar tijd bij diezit. te beschrijven. Lees hieronder de ervaringen van Steffi bij diezit.!

Diezit-marketing-branding-communicatie-deventer-Cultuur-3-0-0-0-0-1547474568

Steffi over diezit.

Aan het begin van mijn stage moest ik vooral wennen aan de drukke gezelligheid op het kantoor van diezit. Bovendien heerst er een hele open cultuur waar veel met elkaar wordt besproken. Dit zorgde wel eens voor wat hectiek. Onverwachts zijn dit uiteindelijk wél de dingen die ik het meest ga missen. 

Naast alle gezelligheid en dynamiek wordt er vooral hard gewerkt. Iedereen hier is gespecialiseerd in zijn of haar vakgebied. Tijdens mijn stageperiode heb ik veel geleerd over het managen van projecten en de werkwijze van een marketingbureau (al is die van diezit. extra bijzonder). Het toegewezen krijgen van mijn eigen project vond ik het mooiste moment van mijn stage. Daarnaast heb ik ook bijvoorbeeld de social media van een klant mogen beheren, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon. Deze afwisselende werkzaamheden maakten mijn stage speciaal.

Ook het ondersteunen van de projectmanagers tijdens andere projecten was enorm leerzaam en leuk. Door mijn collega’s voelde ik mij al snel thuis en dat heeft ervoor gezorgd dat ik iedereen echt ga missen. diezit. voelt echt aan als een familie!

Ik had graag nog wat extra maandjes aan mijn stageperiode vastgeplakt, maar nu is het weer tijd voor mijn studie. Mijn collega's van diezit. en ik houden contact en ik wens iedereen hier heel veel succes!

profielfotos-team-website-600x600-steffi-7-2-480-593-1552637224

STEFFI VAN DARTEL

Stagiair Projectmanager

Meer weten over hoe wij elke dag beter proberen te worden dan de dag ervoor?