Impact maken op je doelgroepen kan op veel verschillende manieren. Een marketingcampagne is een of een reeks uitingen die gedurende een periode op vaste of afwisselende frequentie getoond wordt. Het doel is om op korte tijd zoveel mogelijk aandacht te genereren voor uw organisatie, product of bedrijf. Dat kan zowel on- als offline. Het resultaat staat centraal.

  • campagnes campagnes

    Blijvende impact maken op uw doelgroepen met unieke campagnes. Dat is waar het om gaat en dat is wat u rendement oplevert.

  • events events

    Complete events om uw bedrijf, merk of product in de schijnwerpers te zetten. Mensen zijn steeds meer op zoek naar een onvergetelijke ervaring. Iets wat bijblijft, iets wat uw DNA uitstraalt en waar nog lang over wordt nagepraat.

  • media inkoop media inkoop

    Op basis van uw doelstellingen en doelgroepen stellen wij een mediaplan op. Voor zowel online als offline media onderhandelen wij met verschillende uitgevers en exploitanten. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit een bijzondere tak van sport is. Laat dit aan ons over en u krijgt het meest “waar” voor uw geld.

waarom met diezit. samenwerken?

diezit. is de ideale externe marketingafdeling. Wij behandelen uw marketing uitdagingen als waren ze van ons zelf. Samen de concurrentie voorblijven middels complete en pragmatische (omnichannel) oplossingen. Alles om uw dromen en ambities waar te maken. Wij gaan met passie, ervaring en creativiteit voor u aan de slag.