online marketing 

BEKIJK ALLE DIENSTEN

Mensen brengen steeds meer tijd op het internet door. Online marketing wordt daarom vaak ingezet naast traditionele marketingtechnieken (dat leidt aantoonbaar tot de beste resultaten). Voordelen van online marketing ten opzichte van offline marketing zijn dat de resultaten beter meetbaar zijn, online marketing vaak goedkoper is en er veel nauwkeuriger kan worden gekozen om te adverteren voor een specifieke doelgroep. Daarnaast is online marketing niet gebonden aan bepaalde tijden of dagen. De verschillende online marketingmethoden die u kunt inzetten zijn: zoekmachinemarketing (SEO en SEA), E-mail marketing, Social media marketing, display advertising, affiliate marketing, en of video marketing. Wij helpen u graag verder.

 • marketing automation marketing automation

  Leads aan u binden middels persoonlijke en bruikbare content om deze vervolgens te transformeren naar klanten, met als uiteindelijke doel een tevreden klant. Begrijpt u het nog? Wij gelukkig wel!

 • campagne ontwikkeling campagne ontwikkeling

  Een online marketing campagne is niets anders dan een onderdeel van de totale marketing campagne. In dit geval is alles er op gericht is om uw doelgroepen zo effectief en efficiënt te bereiken middels de diverse online kanalen en marketingmethoden. Online marketing is de snelst groeiende vorm van direct marketing en door de hevige online concurrentie is het een vak om er positief tussenuit te springen. Wij zijn graag uw vakman.

 • content creatie content creatie

  De concurrentie online is veelal hevig. Toch is het met de juiste content op het juiste moment mogelijk om uw doelgroep in het hart te raken. Wij zijn graag uw Cupido.

 • social media social media

  Social media marketing zijn marketingactiviteiten die worden verricht via social media. Belangrijke kanalen voor social media marketing zijn Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+ en Pinterest. Een groot voordeel van social media is de mogelijkheid tot interactie met uw doelgroep. Indien u dit goed uitvoert heeft u heel wat stappen voor op uw concurrentie.

 • trainingen trainingen

  Natuurlijk voeren wij graag alle werkzaamheden voor u uit. Maar is het niet fijn om zelf te weten hoe zaken nou precies werken of in ieder geval op hoofdlijnen mee te kunnen praten? Wij leggen het u graag in alle rust uit.

waarom met diezit. samenwerken?

diezit. is de ideale externe marketingafdeling. Wij behandelen uw marketing uitdagingen als waren ze van ons zelf. Samen de concurrentie voorblijven middels complete en pragmatische (omnichannel) oplossingen. Alles om uw dromen en ambities waar te maken. Wij gaan met passie, ervaring en creativiteit voor u aan de slag.