content creëren die je raakt!

Elke dag worden wij consumenten bestookt met heel veel content. Zowel offline als online proberen ondernemingen hun boodschap over te brengen. Maar hoe vaak word jij als lezer nou écht geraakt? Wij kunnen het je vertellen: dat is minder dan bij 1 op 20 berichten. 

Als onderneming zul je er dus voor moeten zorgen dat jouw content jouw boodschap op een zo duidelijke en aansprekende wijze overbrengt! Maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt..

Lees meer over ons 5-stappen content creatieproces.

win-win-situatie-diezit

content creatie bij diezit.

Branding- en ontwerpbureau diezit. creëert merken met impact. Het ontwerpen van content is een belangrijk onderdeel daarvan. Elke content dat wordt ontwikkelt moet de identiteit en de boodschap uitdragen. Bovendien is elk stuk content een kans tot connectie met uw doelgroep.

Wij willen maar één ding*: dat u ervaart hoe krachtig de werking van goede content kan zijn. Met de juiste combinatie van boodschap en stijl grijpen we uw doelgroep bij de lurven, om nooit meer los te laten. Het leuke is, dat wil de doelgroep dan ook niet meer!

(*) Eén ding? Haha, dat is helemaal niet waar; meestal willen we véél meer. Maar dat vertellen we niet allemaal, want dan zou u schrikken van onze ambitie.


wij beginnen bij u

Het creëren van sterke content vraagt om creativiteit, kennis van marketing en strategisch inzicht. Maar het begint bij u, uw bedrijf en uw merk. Daar verdiepen we ons in.

We willen weten wie u bent, wat uw drijfveer is, wat de waarden zijn waarvoor u staat en welke ideeën u heeft. Als we daar een goed beeld van hebben, gaan we aan de slag, in samenspraak met u. 

In de loop der jaren hebben we het proces om tot het logo te komen steeds verder verfijnd. We vinden het belangrijk dat we niet alleen de beste kwaliteit leveren, maar dat ook de weg ernaartoe zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.

Meer weten?

Kom kennismaken


content creëren in 4 stappen 

Grofweg zijn dit de vier stappen van ons content creatieproces. Het uiteindelijke doel hiervan is het ontwikkelen van content waarmee uw doelgroep wordt aangesproken, geraakt en gebonden aan uw merk.

Benieuwd wat contentcreatie voor u kan opleveren? Neem dan contact op met een van onze logo specialisten.

Neem contact op

Content creatie

voor wie schrijven wij content?


voor wie schrijven wij content?

diezit. werkt graag met ambitieuze bedrijven, entrepreneurs en start-ups. Groot of klein, dat maakt ons niet uit, zolang we het maar over twee dingen eens zijn:

1. we doen het samen;

2. we leggen de lat hoog.

We zijn best snel, maar nooit vluchtig. We geloven in langetermijnrelaties waarbij we samen bouwen aan hetzelfde doel. Het succes van uw content heeft immers ook invloed op het merk diezit. en onze bedrijfsresultaten.

Dus reken maar dat onze schrijvers en strategen hun stinkende best doen om perfecte content te ontwerpen.

waarom diezit. voor content creatie?

Tsjonge, u laat ons wel ons best doen… en daar zijn we blij mee! Een kritische klant is een klant die zijn eigen merk serieus neemt. Een klant die zijn logo niet door het eerste de beste ontwerpbureau laat maken.

Het eerste ontwerpbureau zijn we niet, de beste willen we zeker worden, zijn of blijven!

Waar kunnen we u verder mee overtuigen?

10 jaar ervaring

diezit. werkt al tien jaar voor heel verschillende klanten in heel Nederland. Ons team is een mix van door de wol geverfde branding experts en onbeschreven jonge honden.

U blijft aan het roer

diezit. is een vrolijke club. Eigenwijs zijn we ook, maar nooit arrogant. We hebben een groot respect voor de klant, zijn merk en zijn ideeën. Hoe overtuigd we ook kunnen zijn van een bepaalde koers, het is en blijft uw merk en uw besluit.

Soepel ontwerpproces 

Veel vlieguren, nooit een automatische piloot. We weten wat we doen en blijven ons elke dag verbeteren. Daar plukt u de vruchten van.

Alle expertises in huis 

Branding en marketing vragen om een totaalbenadering en naadloze aansluiting op het vervolg. Om die reden hebben wij zowel strategen, techneuten als ontwerpers in eigen huis.

Van A tot en met Z 

U kunt bij ons terecht voor één onderdeel, bijvoorbeeld uw logo. Het liefst verzorgen we het hele pakket. Omwille van de kwaliteit én de kosten!

Beheer in eigen hand 

Wij kunnen u volledig ontzorgen; u kunt echter ook gebruik maken van ons Brand Asset Platform. Daar doet u heel veel zelf, maar profiteert u toch van alle ondersteuning die nodig is.

Helen Timpers - Scholten Medical

Ontzettende fijne club om mee samen te werken! Denken proactief mee en weten wat ze doen.

Helen Timpers - Scholten Medical

Han van den Heuvel - Regio Twente

Ik hoef me eigenlijk geen zorgen te maken bij diezit. Alles is geregeld en alles gaat zoals het moet. Voor zij die op zoek zijn naar kwaliteit en perfectie is dit de plek.

Han van den Heuvel - Regio Twente

Rob Steggink - Event Creators

We werken veel en graag samen met diezit. voor verscheidene marketingvraagstukken... van strategie tot en met webontwikkeling en drukwerk.

Rob Steggink - Event Creators

Rob Hulleman - Hulleman Consult

Pragmatisch club met een onderbouwde werkwijze! Ze hebben precies mijn visie weten te verbeelden.

Rob Hulleman - Hulleman Consult