GRATIS ADVIESGESPREK

alle diensten  >  online marketing  >  SEO

hoger in de zoekresultaten door de inzet van Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) is de term die gebruikt wordt om websites hoger in de zoekresultaten van google te krijgen. Het betreft hier de “gratis” resultaten en dus niet zoekmachine advertenties waarbij je betaalt per klik van een bezoeker.

Door middel van zoekmachine optimalisatie / SEO optimalisatie worden de pagina’s van jouw website beter vindbaar in de zoekresultaten van Google. Diezit. helpt jou beter zichtbaar te zijn in de resultaten in Google.

Seo-banner

Het belang van een goede organische vindbaarheid.

De onbetaalde resultaten in Google noemen we ook wel organische resultaten. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 70% procent de bezoekers van google liever klikt op een organisch resultaat dan een advertentie. Door jouw website of webshop te SEO optimaliseren zorg je ervoor dat je beter gevonden wordt op zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijf of merk. Deze zoektermen zorgen op hun beurt voor relevante bezoekers zorgen voor meer omzet en aanvragen op jouw website. Zoekmachine optimalisatie heeft dus daarmee een positieve impact op jouw bedrijfsresultaat.

Doorlopend bezig om beter gevonden te worden in Google

Samen gaan we praktisch aan de slag om jouw website beter te laten ranken in deze zoekresultaten. diezit. helpt je van strategie tot uitvoering. Samen komen we tot hét aanvalsplan dat gaat zorgen voor online succes.

Belangrijk om je te realiseren is dat resultaten op SEO gebied niet van vandaag op morgen zichtbaar zijn. Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces en het is geen uitzondering dat er pas na een aantal maanden resultaten zichtbaar worden van de optimalisatie inspanningen.

Echter is het belangrijk om je een ding te realiseren: Alle websites die bovenaan staan in de zoekmachine resultaten komen hier zonder inspanning. SEO is geen trucje meer en hebben dus vastgehouden aan een gedegen strategie.

St tropez telefoon


ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Hoger in de zoekresultaten in Google


Vergadertafel


SAMEN ACTIEF AAN DE SLAG

Waar liggen welke kansen?

Zelf bovenaan in de zoekresultaten?

Graag schatten we vooraf samen de kansen voor je in. Waar doe je als bedrijf goed aan? Vanuit welk budget wil je werken? Wat kan je eventueel zelf doen en waar heb je hulp bij nodig? We plannen graag een vrijblijvende afspraak om te sprarren over de online kansen.

Ja, ik wil eens vrijblijvend sparren over de vindbaarheid van mijn website!

Neem direct telefonisch contact met ons op via 088 90 90 800 of we maken graag een vrijblijvende quickscan!

gratis advies over uw online marketing?Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.