overige diensten

BEKIJK ALLE DIENSTEN

Naast onze core-business leveren we meer diensten aan onze klanten. Soms doen we het zelf en andere keren werken we samen met specialisten. Alles om onze kwaliteit te kunnen garanderen. 

waarom met diezit. samenwerken?

diezit. is de ideale externe marketingafdeling. Wij behandelen uw marketing uitdagingen als waren ze van ons zelf. Samen de concurrentie voorblijven middels complete en pragmatische (omnichannel) oplossingen. Alles om uw dromen en ambities waar te maken. Wij gaan met passie, ervaring en creativiteit voor u aan de slag.


 • Events Events

  Complete events om uw bedrijf, merk of product in de schijnwerpers te zetten. Mensen zijn steeds meer op zoek naar een onvergetelijke ervaring. Iets wat bijblijft, iets wat uw DNA uitstraalt en waar nog lang over wordt nagepraat.

  Lees meer
 • Media inkoop Media inkoop

  Op basis van uw doelstellingen en doelgroepen stellen wij een mediaplan op. Voor zowel online als offline media onderhandelen wij met verschillende uitgevers en exploitanten. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit een bijzondere tak van sport is. Laat dit aan ons over en u krijgt het meest “waar” voor uw geld.

  Lees meer
 • Copywriting Copywriting

  Teksten zijn een van de belangrijkste aspecten van sterke communicatie. Komt uw boodschap over? En hoe komen de teksten over?

  Lees meer
 • Fotografie Fotografie

  Omdat een beeld meer dan 1000 woorden zegt en direct een gevoel oproept moeten foto's de spijker op de kop slaan. Daarom werken we samen met de beste fotografen uit Nederland.

  Lees meer
 • Videografie Videografie

  Een video nodig voor uw bedrijf, product of dienst? diezit. werkt samen met toonaangevende videografen en andere professionals.

  Lees meer
 • Animaties Animaties

  Goede animaties maken een complex verhaal duidelijk en behapbaar. Ze kunnen het verschil maken tussen een kijker met juist meer vragen of een conversie.

  Lees meer