DOWNLOAD HET CANVAS

DOWNLOADS > Canvas: Waardepropositie canvas Nederlands

canvas: creëer producten en diensten die uw klanten 'willen'.

Het waardepropositie canvas is een product van Strategyzer.com

Succesvolle bedrijven creëren producten en diensten die hun klanten écht willen. Om daarbij te helpen heeft strategyzer een waardepropositie canvas ontworpen. Op basis van het reeds ingevulde business model canvas gaat het waardepropositie canvas dieper in op a) de taken, pijnpunten en verwachtingen van de klant en b) de producten, pijnverzachters en voordelen van het bedrijf. 

Aan de hand van het ingevulde canvas zal kunnen worden beoordeeld of wat u aanbiedt ook maximale waarde heeft voor de doelgroep en antwoord geeft op de behoeftes en wensen van de doelgroep.

Andere voordelen van het invullen van dit canvas zijn:

  • Krijg meer inzicht in wat de klant écht wil.
  • Krijg een objectief beeld van de eigen producten en diensten.


Download het waardepropositie canvas gratis.

Download de canvas


Meer informatie over hoe het Canvas in zijn werk gaat? Bekijk de video van Strategyzer over het waardepropositie canvas.

Download het canvas

Bij het downloaden van onze canvas gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. We spelen uw gegevens niet door aan derden en gebruiken uw gegevens enkel om u in de toekomst meer informatie toe te sturen die relevant voor u is.

Bestel een canvas in uw huisstijl.

Bij invullen van dit formulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

We spelen uw gegevens niet door aan derden en gebruiken uw gegevens enkel om u in de toekomst meer informatie toe te sturen die relevant voor u is.