DOWNLOAD CHECKLIST

DOWNLOADS > Checklist: 29 essentiële vragen voor de juiste website offerte

Checklist: 29 essentiële vragen om een goede offerte voor een website te bepalen

Hoe weet u of u de juiste offerte heeft en niet teveel betaald? Door de juiste vragen te stellen.

Zoals u wellicht heeft ervaren kunnen de kosten van een website nogal variëren. Van 500 EUR voor een standaard wordpress website tot en met 50 000 EUR (of duurder) voor een complex op maat gemaakte website. Maar wat is de beste optie? 

Heel simpel: de optie die helpt uw doelstellingen te behalen.

Laten we heel eerlijk zijn: elke investering is duur op het moment dat het niks voor u oplevert. Slechte investeringen kunnen zelfs resultaten tegenwerken. Het is daarom zowel uw taak als de taak van de websitebouwer om erachter te komen hoe de website wél moet werken voor het beste resultaat. Voordat een offerte wordt geaccepteerd. 

In dit document staan daarom een aantal essentiële vragen om u op weg te helpen en de kans aanzienlijk vergroot dat de website ook daadwerkelijk wat oplevert. 

Let op! One-size-fits all bestaat niet. Hoewel onze vragenlijst u voor een groot deel op weg helpt blijft elke website uniek. Er moet dus ook gekeken worden welke vragen bij u nog meer van toepassing zijn.

Download de checklist

Download de checklist

Bij het downloaden van onze checklist gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. We spelen uw gegevens niet door aan derden en gebruiken uw gegevens enkel om u in de toekomst meer informatie toe te sturen die relevant voor u is.