DOWNLOAD DE VRAGENLIJST

websites die waarde toevoegen

Een professionele website is cruciaal voor een bedrijf dat zichzelf en haar potentiële klanten serieus neemt. (Klinkt aannemelijk, toch? Is het ook. Toch zeggen we er graag bij dat we ook websites maken voor bedrijven die zichzelf helemaal niet zo serieus nemen.)


Wat kost een goede website?

doelen van een website

U wilt met uw website uw doelgroepen bereiken en bepaalde doelen behalen. Die kunnen heel verschillend zijn. Zo kunt u uw website gebruiken om bijvoorbeeld uw merkidentiteit en merkverhaal te communiceren en te versterken. Of om bezoekers te informeren, service te bieden, te entertainen of te activeren. Om een campagne voor een nieuw product of een evenement te lanceren. Om uw producten of diensten te presenteren en/of te verkopen. Enzovoort.

In alle gevallen gaat het erom dat een website doet wat hij moet doen, voor u en voor uw doelgroepen. Voor u is van belang dat u zich volledig herkent in hoe uw bedrijf wordt gepresenteerd. Voor uw bezoekers geldt hetzelfde, maar in de eerste plaats dat zij onmiddellijk ervaren dat de website toegevoegde waarde voor hen biedt. Geen klik op dat punt = ik click weg = (potentiële) klant exit. 

doelen van een website
full service branding bureau

diezit. combineert webdesign en branding

Juist vanwege die toegevoegde waarde bent u bij ons aan het goede adres. diezit. is een full service branding bureau. Webdesign is onderdeel van het totale pakket aan diensten dat we opdrachtgevers aanbieden. Het voordeel voor u is dat we ons niet alleen richten op het ontwerp of de functionaliteit van uw website, maar vanuit een groter plaatje denken en werken.  

Merkenbouwers en marketeers kijken met een ander oog naar een website. Door nauw samen te werken met u en onze webdevelopers en ux-designers, creëren we maximaal effect!

soorten websites

Een van de eerste dingen die wij een klant vragen, is: welk doel wilt u bereiken? Pas daarna komt de vraag: wat is het beste middel om dit doel te verwezenlijken? Dan gaan we kijken naar het type website of app dat geschikt is en óf dat überhaupt wel het beste middel is om uw specifieke doelgroep te bereiken. We willen alles voor u maken, maar niet iets waar we geen vertrouwen in hebben.

altijd responsive, soms adaptive

Hoe eenvoudig of complex de techniek ook is, wij zorgen ervoor dat uw website op elk apparaat optimaal functioneert. Al onze websites zijn responsive. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het apparaat en het schermformaat dat wordt gebruikt. We kunnen daarmee garanderen dat elke bezoeker een optimale gebruikerservaring heeft, of hij nu kijkt vanuit desktop, tablet, laptop of smartphone.

Desgewenst gaan we nog een stap verder en bouwen we voor u een adaptive website. Daarbij kijken we niet alleen naar de schermgrootte van het device dat uw klant gebruikt, maar zelfs naar de schermresolutie en de internetsnelheid. Om bijvoorbeeld een lange laadtijd – en hoog afhaakrisico – te voorkomen, wordt de inhoud van de website automatisch aangepast.

In beide gevallen ligt de focus op een optimale gebruikservaring, maar een adaptive website vraagt meer werk van ontwerpers en programmeurs en meer tijd van u om de site te onderhouden.

Wat de beste keus is, hangt af van verschillende factoren. Onze branding experts adviseren u hier graag over.

professionele-website-laten-bouwen

zorg ervoor dat uw website bijdraagt aan het behalen van uw doelstellingen

website-laten-maken-open-source

uw website zelf beheren en uitbouwen

diezit. heeft een open source CMS (October CMS) doorontwikkeld. Dit biedt onze klanten de gelegenheid om zelf eenvoudig hun website uit te bouwen en te beheren, met behoud van de kwaliteit. De vormgeving en technische aspecten staan allemaal in de voor u op maat gemaakte huisstijl. Daar heeft u dus geen omkijken naar; u kunt vlot bijvoorbeeld nieuwe content toevoegen, de volgorde van het menu aanpassen, of compleet nieuwe pagina’s aan uw website toevoegen.

En mocht u in de toekomst van webdesignbureau willen verkassen, dan kunt u met dit CMS moeiteloos overstappen.

Download de gratis website vragenlijst om de perfecte offerte te ontvangen.