De gehele dag worden wij en ook uw (potentiële) klanten bestookt met allerlei vormen van reclame. Vaak irritant, soms grappig en heel soms de juiste boodschap op het juiste moment. Op een positieve manier opvallen in deze maalstroom is een hele kunst. Deze kunst beheersen wij. Des te beter uw uitingen zijn vormgegeven des te beter uw boodschap over komt. Wij van diezit. weten mensen te raken. Niet met losse flodders, maar doelgericht. Met een idee, een concept, een strategie en passende vormgeving. Met interactieve media. Effectief, creatief, uitvoerbaar. Communicatie die uw klant raakt en dus uw succes vergroot.

waarom met diezit. samenwerken?

diezit. is de ideale externe marketingafdeling. Wij behandelen uw marketing uitdagingen als waren ze van ons zelf. Samen de concurrentie voorblijven middels complete en pragmatische (omnichannel) oplossingen. Alles om uw dromen en ambities waar te maken. Wij gaan met passie, ervaring en creativiteit voor u aan de slag.


 • Drukwerk Drukwerk

  Drukwerk is kort gezegd iedere vorm van het geautomatiseerd, fysiek vastleggen van een boodschap. Van het meest simpele drukwerk zoals flyers en entreekaarten tot en met uniek drukwerk zoals routekaarten, billboards, en beursstands. Wat de wensen ook zijn, wij zien het als een uitdaging om het te fixen. En altijd tegen een eerlijke prijs natuurlijk.

  Lees meer
 • Huisstijl Huisstijl

  Van briefpapier, enveloppen en visitekaartjes tot en met werkkleding en interieur. De huisstijl omvat eigenlijk nog meer aspecten die gebaseerd zijnop de identiteit van uw bedrijf of organisatie. Het gaat hierbij zowel om de visuele zaken (design) als ook om de gevoerde communicatie en zelfs het gedrag van uw werknemers. De huisstijl kan gezien worden als de eerste kennismaking met uw bedrijf. Die moet toch goed zijn?

  Lees meer
 • Logo Logo

  Uw logo is een grafische uiting die met uw bedrijfs- of productnaam geassocieerd wordt. Een logo wordt vaak gevormd door een beeldmerk, een woordmerk of combinatie van beide. Bent u trots als u naar uw eigen logo kijkt? Of kan uw logo een opfrisbeurt gebruiken? Het vernieuwen van bestaande logo's of het ontwerpen van compleet nieuwe logo’s dat is waar wij extra blij van worden.

  Lees meer
 • Verpakkingen Verpakkingen

  Als u met zorg geproduceerde producten dan eindelijk in de schappen liggen dan wilt u toch aantrekkelijker zijn dan uw concurrent? Herkenbaar voor uw bestaande klanten en zeker zo aantrekkelijk voor nieuwe klanten. Laat u verrassen door onze nieuwe invalshoeken om juist uw product nog beter uit de verf te laten komen.

  Lees meer
 • Typografie Typografie

  Lettertypen, regelafstand en witruimte bepalen voor een groot deel hoe mensen teksten lezen en ervaren. Maak dus de juiste keuzes, zet de juiste toon en bereik de doelgroep op een passende wijze.

  Lees meer
 • Fotografie Fotografie

  Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Laat dit dan wel de juiste woorden zijn. Stockfotografie kan natuurlijk best een keertje maar geloof ons, u wilt nooit meer wat anders als u heeft ervaren wat eigen fotografie voor een positieve impact heeft. Laten we daar nu net heel goed in zijn.

  Lees meer
 • Advertenties Advertenties

  Met uw advertentie probeert u uw doelgroep te verleiden tot een bepaalde actie. U bent niet de enige. Wij zorgen er voor dat juist uw uiting positief opvalt zowel online als offline. Alleen dan heeft adverteren zin.

  Lees meer
 • Videografie Videografie

  Een beeld zegt al meer dan 1000 woorden. Laat staan een video. Tegenwoordig is iedereen bijna een filmmaker (op de mobiele telefoon) maar wij beheersen daadwerkelijk de kunst om uw video tot een succes te maken. Samen gaan we voor een Academy Award.

  Lees meer
 • Magazines Magazines

  Soms wil je gewoon net wat meer vertellen. Geen losse flodders en vluchtige inhoud, maar een compleet verhaal. Een magazine geeft je de mogelijkheid hiertoe. Of het nu om een relatiemagazine, jaarverslag of brochure gaat, diezit. zorgt voor een magazine dat jouw verhaal op de juiste manier vertelt.

  Lees meer