Geloof ons maar, uw website is vast en zeker één van uw belangrijkste communicatie middelen. Hoe uw (potentiële) klanten uw website ervaren is daarom vaak cruciaal voor uw bedrijfsvoering. Een mooi plaatje maken is dan zeker niet voldoende. Uw website moet voor u werken. Van concept, content- en experience strategie tot en met het ontwerp en de daadwerkelijke technische realisatie. Laat het maar aan ons over!

 • backend techniek backend techniek

  Maatwerk, unieke applicaties, functionaliteiten en koppelingen met de nieuwste systemen. Onze techneuten hebben hier zeeën van ervaring mee. Probeert u ze te verrassen met een schijnbaar onmogelijke vraag?

 • concept ontwikkeling concept ontwikkeling

  De vraag “wat kost een mooie website” is eigenlijk niet meer van deze tijd. Natuurlijk kan uw buurjongen ook een website bouwen, maar levert dit ook het gewenste resultaat op voor u en uw (potentiële) klanten? Vooraf nadenken over hoe uw website een meerwaarde biedt voor uw bedrijf en uw doelgroepen is echt een must. Daar heeft u gedurende het gehele traject en ver daarna nog profijt van. Anders is goedkoop op termijn toch weer duurkoop.

 • technische realisatie technische realisatie

  Net als bij het bouwen van een huis is het wel zo handig dat de techniek al rekening houdt met eventuele wensen in de toekomst. Het zou vervelend zijn dat als u op termijn de keuken wilt uitbouwen het gehele huis eerst moet worden afgebroken. Een goede technische opbouw voorkomt dat. Daar houden wij vooraf al rekening mee.

 • user-experience user-experience

  Oftewel gebruikerservaring. Dit is het gevoel dat uw bezoeker meekrijgt bij het bezoeken van uw, in dit geval, website. Een goede gebruikerservaring geeft uw bezoeker een positief gevoel en sluit aan bij zijn of haar wensen. Hoe uw bezoekers uw website ervaren is bepalend voor uw imago, de mate van conversie en uiteindelijk het resultaat. Des te beter deze ervaring, des te beter voor u en automatisch dus ook voor ons. Want alleen uw resultaten tellen voor ons.

 • conversie optimalisatie conversie optimalisatie

  Het bouwen van een website is natuurlijk geen doel op zich. U wilt concrete resultaten. Samen met u blijven we werken aan het verbeteren van de uitkomsten. Legt u de lat met ons ook steeds hoger?

 • content content

  Mensen komen, behalve als u fotograaf bent, in de meeste gevallen niet naar uw website om mooie plaatjes te bekijken. Het plaatsen van content (foto's, video's, geluidsfragmenten, infographics etc.) zonder een duidelijke strategie heeft weinig nut. Voor het creëren van goede content is het belangrijk een goed antwoord te hebben op de doelen die het moet ondersteunen. Wat wilt u zeggen en wat wil de bezoeker van uw website vinden?

Waarom met diezit. samenwerken?

diezit. is de ideale externe marketingafdeling. Wij behandelen uw marketing uitdagingen als waren ze van ons zelf. Samen de concurrentie voorblijven middels complete en pragmatische (omnichannel) oplossingen. Alles om uw dromen en ambities waar te maken. Wij gaan met passie, ervaring en creativiteit voor u aan de slag.