korte termijn resultaten en lange termijn rendement, een website die voor je werkt.

Bij diezit. richten we ons op het maken van marketingmiddelen die resultaat voor onze klanten oplevert. En dan niet alleen korte termijn resultaten maar ook lange termijn rendement. Uiteindelijk wil je toch groeien met je bedrijf. Dat noemen we nou communicatie die je raakt. Maar hoe bouwen wij websites voor korte termijn resultaten én lange termijn succes?

lees verder Neem direct contact op

screen

zoveel opties… wat heb ik eigenlijk aan een goede website?

Een website moet de doelstellingen van uw bedrijf helpen realiseren. Maar online concurrentie is hevig en online succes is niet vanzelfsprekend. Concurrentie is letterlijk een muisklik verwijdert. Daarom is ‘gewoon een website’ vaak niet meer voldoende. Het is niet meer alleen belangrijk om klanten te bereiken maar juist om te overtuigen en te converteren. 

Hoewel deze ontwikkelingen een website maken een hoop ingewikkelder maakt voor u, biedt het ook een zee van kansen. Daarom nemen we u bij diezit. aan de hand mee om de juiste keuzes te maken welk de sleutel vormen tot uw online succes. Van strategie en ontwerp tot realisatie en optimalisatie.

Een nieuwe website is dus veel meer dan alleen een mooi plaatje en bij diezit. weten we wat wel en niet werkt. Breng deze kennis samen met uw kennis van uw klanten en de markt en we hebben de eerste slag geslagen.

  • een website moet voor je werken. niet andersom.                    

pas als mensen kunnen vinden wat ze zoeken zullen ze sneller tot conversie overgaan

Lees meer over websites

De kans is groot dat u wel eens op websites komt en denkt: “ok leuk… maar what’s in it for me?” In een wereld waarin onze tijd schaars is, wordt snel vinden wat je zoekt steeds belangrijker. Daarvoor moet moeten we de doelgroep kennen en begrijpen wat ze willen. Moeten ze te lang zoeken, dan gaan ze wel naar de website van de cuncurrent.

Pas wanneer de website voldoet aan de wensen van de bezoeker zullen zij geneigd zijn over te gaan tot conversie. En dat is natuurlijk uiteindelijk het doel: een website die voor uw bedrijf werkt. Of het nu gaat over het verschaffen van informatie of het genereren van leads, omzet verhogen, brand awareness versterken, etc. 

Voorafgaand aan de designfase van de website brengt diezit. altijd uw doelgroep en haar behoeftes in kaart. Alle informatie die we in deze voorfase verzamelen gebruiken we om een website op top niveau te realiseren.

van behoeftes naar kick-ass concept tot realisatie

Bekijk onze cases

Op basis van de juiste informatie over de markt en uw klanten maken we de vertaalslag naar prototypes en een gelikt concept, want het oog wil natuurlijk ook wat! We nemen alle gebruikersdoelen, wensen en de bestaande huisstijlen mee in onze concepten en designs om zo tot een ontwerp te komen waar u trots op kan zijn en die voor u gaat werken. Een website die de bezoeker een perfecte ervaring bezorgt en voor u het maximale resultaat voor u oplevert. Dat is een website die voor je werkt.

Akkoord? Top! Dan gaan we aan de slag om de designs om te zetten in code en onze gezamenlijke creatie online tot leven te laten komen. Uiteraard in een gebruiksvriendelijk CMS.

werkwijze

een draak van
een traject?

Lees meer over onze werkwijze

Helemaal niet! Door onze werkwijze en doordat het gehele team van strategen, designers en techneuten vanaf het begin betrokken is bij uw project is iedereen altijd op de hoogte en kunnen we snel schakelen. Hierdoor brengen we risico’s vroegtijdig in kaart en tackelen daarmee uitdagingen veelal voordat ze ontstaan. Wat een hoop geld kan besparen.

Daarnaast zorgen de korte communicatielijnen en persoonlijke relatie ervoor dat we niet alleen efficiënter kunnen werken maar ook nog betere websites kunnen bouwen. 

En als klapper op de vuurpijl: door onze snelle time-to-market kunt u eerder beginnen met het terugverdienen van uw investering. Geeft u uw concurrentie daarmee toch even mooi het nakijken!

benieuwd waar u aan moet denken bij het bouwen van een sterk merk?

Download de gratis branding checklist met essentiële richtlijnen!