GRATIS MARKETINGPLAN AANVRAGEN

de makkelijkste manier om te starten met inbound marketing.

Laat je bedrijf groeien met ons gratis inbound marketing pakket.

start gratis met onze inbound marketing toolbox.

Alle documenten die je nodig hebt om te beginnen met inbound marketing.


download

  • volledig gratis
  • gecreëerd door experts 
  • strategische en praktische documenten
  • eenvoudig in te vullen
  • automatisch updates met nieuwe documenten
  • inhaakkalender met 856 inhaakmomenten

maximaliseer je online marketingrendement door de hele klantreis te pakken.


Om onbekenden om te toveren tot klanten (of zelfs ambassadeurs) moeten zij worden begeleidt door de klantreis. Want niet iedereen die een probleem heeft weet al welke oplossing voor hun het beste is. Laat staan dat ze geloven dat jouw oplossing beter is dan die van je concurrenten.

Met dit inbound marketingpakket helpen we je alles in kaart te brengen om jouw doelgroep(en) door die klantreis te begeleiden. Zo kun je meer mensen bereiken, informatie geven om ze te boeien en tot leads om te zetten en meerwaarde leveren om ze te binden en te converteren naar klanten. Daarna kan je gaan nadenken over hoe je die klanten kunt behouden.

benieuwd hoe wij jouw uitdaging kunnen aanpakken?

Vraag een gratis (en geheel vrijblijvend) marketingplan/voorstel aan.

gratis marketingplan

zo helpen we jouw inbound marketing naar een hoger niveau.

Alle tools om jouw doelgroep(en) te bereiken, boeien, binden en behouden.

stap 1: weten wat jij wilt

Succesvolle marketing begint met het stellen van haalbare doelen waar je op aan kunt sturen. Begin met het bepalen van marketingdoelen en vertaal ze naar SMART doelstellingen.

stap 2: weten wat de klant wilt

Marketing kan pas écht succesvol worden als het aansluit bij je doelgroep(en). Dat betekent dat je een goed beeld moet hebben van wie het zijn. Dat kan met persona's. 

stap 3: de klantreis

Bij succesvolle marketing gaat het om het winnen van vertrouwen. Dat houdt o.a. in dat je aan moet sluiten bij de behoefte in elke fase. Door die fases (de customer journey) in kaart te brengen krijg je daar grip op.

stap 4: content clusters

Inbound leads creëren gaat om veel specifieke content creëren en waarde leveren. Om dit zo rendabel mogelijk te maken moet elk stukje content bijdragen aan het creëren van die leads.

Meer over SEO

stap 5: marketing planning

Als je eenmaal hebt bepaald welke content je nodig hebt om jouw doelgroepen te bereiken, boeien en binden moet die ingepland worden. Zo weet je zeker dat er overzicht blijft en jouw strategie een succes kunt maken.

stap 6: middelen creëren

Een plan blijft een droom als er niets mee gedaan wordt. De laatste stap van succesvolle inbound marketing is daarom het creëren van de content en posts.

vertrouwd door grote en kleine bedrijven door heel Nederland.

benut de kracht van onze marketing toolbox.

Geef je marketing een boost en begin vandaag nog. Op de juiste manier en volledig gratis.


Download

alle downloads die je nodig hebt.

intake & eerste vragen.

De eerste intake vragen zijn bedoeld om een beeld te krijgen van wat je ongeveer wilt bereiken en wat er nu al gebeurt om dat te bereiken. Dit document kan inspireren en tevens gebruikt worden om met jouw online marketing partner te bespreken.

Download


doelen document.

Meten is weten. Een van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle marketingstrategie is het stellen van duidelijke en meetbare doelen. Zonder die doelen is het moeilijk om een juiste aanpak te verzinnen en te beoordelen of iets succesvol is of niet. Maak jouw doelen SMART met dit document.

Download

persona document.

Jouw (potentiële) klant is het middelpunt van jouw marketing. Anders heeft marketing weinig zin. En hoe beter je aansluit bij de behoeftes en pijnpunten van jouw doelgroep(en) hoe groter de kans is dat hij/zij converteert. En hoe beter je de klant begrijpt, des te beter je aan kunt sluiten. Dit persona document helpt jou daarbij. 

Download


buyer journey map.

Tijdens de reis die iemand maakt van 'onbekend met jouw product' tot en met 'tevreden klant' heeft die persoon verschillende informatiebehoeftes. Hoe beter jouw content aansluit bij die behoeftes, hoe groter de kans dat iemand klant wordt en blijft. Buyer Journey Mapping helpt om die klantreis en die informatiebehoeftes in kaart te brengen. 

Download


content blueprint.

Een succesvolle en rendabele content strategie begint bij het bepalen van de juiste content en daar een duidelijke structuur in aanbrengen. Aan de hand van deze content blueprint kun je precies dat doen.

Download

marketing planner.

Vertaal jouw strategie in concrete taken en plan ze in in de kalender.

Download


inhaakkalender 2021.

Het constant verzinnen van nieuwe posts en andere campagnes kan soms best een uitdaging zijn. Soms kan wat extra inspiratie best fijn zijn. Daarom hebben wij de inhaakkalender in het leven geroepen. In deze kalender vind je de ±850 inhaakmomenten van 2021.

Download

download de diezit marketing toolbox.

Bij het downloaden ga je ermee akkoord dat we (ongeveer 1 keer per maand) berichten sturen met relevante informatie om je verder op weg te helpen met jouw marketing. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe downloads, tips & tricks of nieuwe producten die wij aan onze klanten aanbieden.

U kunt u zich uiteraard altijd via de link in onze mailtjes afmelden voor deze e-mails.