SCAN AANVRAGEN

website laten maken.

welke doelen wil jij behalen?


Een goede website laten maken betekent een website online zetten die bijdraagt aan jouw bedrijfssucces. Dat kan bijvoorbeeld zijn om jouw merkimago te versterken met een unieke brand websites. Je kunt ook een website laten bouwen die maximaal inzet op leadgeneratie. Misschien wil jij wel beide. Wat je doelen ook zijn, wij bedenken, ontwerpen en bouwen jouw ideale website.


alles geregeld van a tot z.

Er zijn een hoop webbureaus in Nederland die een mooie website voor je kunnen maken. Wat maakt Diezit beter dan de rest? Ons "geheim" zit 'm in de combinatie van onze expertises.

Jij wilt (als het goed is) een website die resultaat oplevert. Dan moet die website doelen behalen. En om die doelen te behalen zijn er twee voorwaarden: over elk aspect van de website moet nagedacht zijn en de website moet goed passen in de rest van jouw klantreis.

Al 12 jaar bouwt ons team van strategen, marketeers, UX-designers, artdirectors, digital designers, copywriters en developers de beste websites. Zo weet je zeker dat overal aan gedacht is.

een website laten maken? Begin met een website scan.

Er zijn een hoop opties als het aankomt op je website. Het maken van de juiste keuzes wordt al snel een complex vraagstuk. Met onze scan helpen wij je de eerste stap te zetten. Tijdens de scan beoordelen we de website en geven we beknopt advies welke acties er nodig zijn om jouw doelen te gaan halen. Niet alleen vanuit technisch- of ontwerp oogpunt, maar ook vanuit onze andere expertises zoals content, copy en usability.

scan aanvragen  contact

profielfotos-team-website-600x600-laurens-2

wat voor een website heb jij nodig?

voor elk doel een website.

Corporate websites.

Bij de ontwikkeling van een corporate website concentreren we ons op de behoeftes van de verschillende stakeholders.

Case: Management Drives

Brand websites.

Elke website ontwerpen we zodat die past bij je merk, maar je kunt nog een stapje verder gaan door jouw merk te vertalen in een unieke web experience. 

Case: Factuur Portal

Campagne websites.

Soms wil je een campagne lanceren die zijn eigen website nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je één heldere boodschap over wil brengen of een unieke online ervaring wilt creëren.

Case: Kies je Kans

Wordpress websites.

De meeste websites maken wij in het October CMS. Maar in sommige gevallen is Wordpress een betere keuze. We maken geen gebruik van templates, maar ontwerpen unieke wordpress websites die alleen bij jouw merk passen.

Case: Voor Morgen

Applicaties.

Heb je een tool of applicatie die je wilt laten ontwikkelen om je diensten/producten te digitaliseren? Wij zijn in staat de meest complexe processen om te toveren tot gebruiksvriendelijke applicaties.

Case: Abrnd

Webshops.

Wil je een product of dienst online verkopen? Wij ontwikkelen alle type webshops. Van verlotingen op community websites tot uitgebreide webwinkels voor tuiniers. Wij zorgen dat je online omzet door het dak gaat.

Case: Poar Neem'n

Werken bij website.

Het vinden van goede collega's die passen bij jouw cultuur is steeds moeilijker. Daarom is employer branding ook steeds belangrijker. Wij ontwikkelen ook unieke werken bij websites.

Case: Lammerink

Intranet.

Heb je een tool of applicatie die je wilt laten ontwikkelen om je diensten/producten te digitaliseren en toekomstbestendig te maken? Wil je doelgroepen beter tot service zijn? Wij zijn in staat de meest complexe processen om te toveren tot gebruiksvriendelijke applicaties.

Case: Trebbe

Klantportalen.

Wil jij je klanten een afgesloten omgeving aanbieden? Bijvoorbeeld om eigen gegevens te beheren of bijvoorbeeld om een heel onderwijssysteem aan te bieden? Dat doen we ook. 

Case: Academie voor vastgoed

gerelateerde cases.

een greep uit de website collectie.


van eenmalige kostenpost naar renderende investering.

Jouw investering in je website moet zichzelf terugbetalen. Daarom gaan we gestructureerd te werk. We kijken naar jouw wensen en die van je doelgroep, ontwikkelen een plan, schetsen een concept, ontwerpen passend bij je merk, ontwikkelen unieke features en ontzorgen je tijdens het hele proces. Het resultaat is een unieke en tijdloze website waarmee jij jouw doelen kan behalen. 

Groeiplan.

In jouw eigen groeiplan staat de ideale website om jouw doelen te halen. Compleet met onderbouwde adviezen en planning zodat je een helder overzicht krijgt van wat er wanneer gaat gebeuren.

Growth driven design

User Experience (UX).

Hoe beter een website werkt voor de bezoeker, hoe hoger jouw resultaten. Onze UX-designers denken na over de perfecte indeling in de vorm van wireframes en functionele ontwerpen.

Design.

Het ontwerp is het eerste wat mensen ervaren. Onze branding specialisten, art directors en digital designers ontwerpen een unieke website die er mooi uitziet en onderscheidend is van je concurrenten.

Maatwerk.

Met op maat gemaakte functionaliteiten maak je jouw website nog unieker en waardevoller. Onze softwarearchitecten en programmeurs zorgen voor een feilloze implementatie. Van simpele features tot complex maatwerk.

Hosting.

Omdat wij nauw samenwerken met een hostingpartij genieten wij van een zee aan voordelen. We draaien unieke back-up scripts, hebben waterdichte beveiliging en weten al als er wat fout gaat voordat iemand anders het doorheeft.

Support & doorontwikkeling.

Na de oplevering van de eerste website, staan onze collega's altijd voor je klaar om iets aan te passen. Sterker nog, in het groeiplan doen we zelf al concrete voorstellen (bijvoorbeeld content creatie) om jouw website steeds meer resultaten te laten genereren.

een website laten maken door Diezit?

neem contact op.

laten we eens kennismaken.

Direct met iemand in zee gaan voelt een beetje gek. Voor ons ook trouwens. We leren je graag een beetje beter kennen, willen jouw uitdaging een beetje beter begrijpen en beantwoorden graag jouw vragen. Zo kunnen we beide beoordelen of we een goede fit zijn en een win-win situatie kunnen bouwen.

vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

Benieuwd wat de kosten kunnen worden van jouw website? We geven je graag een paar indicaties. Volledig vrijblijvend uiteraard. 

download onze werkwijze en gebruik de checklist om jouw groeikansen in kaart te brengen.

In deze PDF geven we een duidelijk beeld van hoe onze Growth Driven Design aanpak werkt en leggen we uit waarom dat zo goed werkt. Aan de hand van de checklist aan het einde kun je vervolgens jouw website analyseren om te bepalen waar jouw groeikansen liggen.