logo's ontwerpen die verleiden!

Je rijdt op de snelweg, kijkt in de achteruitkijkspiegel en ziet opeens een grote smile bij je kinderen op de achterbank. Rechts voor je zie de verklaring: een grote gele M. Dat is de kracht van een goed logo.

Dat effect willen de logo ontwerpers van diezit. ook bereiken. We bouwen al jaren unieke, herkenbare logo’s die de identiteit van een bedrijf weerspiegelen en versterkt.

win-win-situatie-diezit

logo ontwerpbureau diezit.

Branding- en ontwerpbureau diezit. creëert merken met impact. Het ontwerpen van een logo is een belangrijk onderdeel daarvan. We willen dat elk logo dat we ontwerpen de identiteit van het bedrijf weerspiegelt en versterkt. Als u en uw medewerkers zich erin herkennen, wordt het een vliegwiel voor zowel interne- als externe communicatie. Iedereen omarmt het, begrijpt de boodschap en draagt deze vol overtuiging uit.

Wij willen maar één ding*: dat u ervaart hoe krachtig de werking van een logo kan zijn. Met de juiste combinatie van logo, huisstijl, positionering en merkstrategie grijpen we uw doelgroep bij de lurven, om nooit meer los te laten. Het leuke is, dat wil de doelgroep dan ook niet meer!

(*) Eén ding? Haha, dat is helemaal niet waar; meestal willen we véél meer. Maar dat vertellen we niet allemaal, want dan zou u schrikken van onze ambitie.


wij beginnen bij u

Het ontwerpen van een logo vraagt om creativiteit, kennis van marketing en strategisch inzicht. Maar het begint bij u, uw bedrijf en uw merk. Daar verdiepen we ons in.

We willen weten wie u bent, wat uw drijfveer is, wat de waarden zijn waarvoor u staat en welke ideeën u heeft. Als we daar een goed beeld van hebben, gaan we aan de slag, in samenspraak met u. 

In de loop der jaren hebben we het proces om tot het logo te komen steeds verder verfijnd. We vinden het belangrijk dat we niet alleen de beste kwaliteit leveren, maar dat ook de weg ernaartoe zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.

Meer weten?

Kom kennismaken


uw logo ontwerp in 5 stappen 

Grofweg zijn dit de vijf stappen van ons logo ontwerpproces. Het uiteindelijke doel is een merknaam die raakt, een logo dat door uw geheugen wordt verwelkomd als een goede vriend (of irritante mug) én een merkstrategie die het juiste gevoel oproept bij uw doelgroep.      

Wilt u een nieuw bedrijfslogo laten ontwerpen of uw huidige bedrijfslogo rebranden? Neem dan contact op met een van onze logo specialisten.

Neem contact op

logo-laten-maken-proces
bedrijfslogo-laten-maken

voor wie ontwerpen wij logo's?

Diezit. werkt graag met ambitieuze bedrijven, entrepreneurs en start-ups. Groot of klein, dat maakt ons niet uit, zolang we het maar over twee dingen eens zijn:

1. we doen het samen;

2. we leggen de lat hoog.

We zijn best snel, maar nooit vluchtig. We geloven in langetermijnrelaties waarbij we samen bouwen aan hetzelfde doel. Het succes van uw logo heeft immers ook invloed op het merk diezit. en onze bedrijfsresultaten.

 Dus reken maar dat onze ontwerpers en strategen hun stinkende best doen om een frisse huisstijl te ontwerpen.

Abrnd - Beeldmerk - Wit

uw logo en merk in eigen beheer

Nadat we uw logo hebben ontworpen en uw merk in de markt hebben gezet, begint het pas. Wellicht denkt u nu: ‘Aha, nu gaat de meter pas echt tikken…’ Maken we u blij als we zeggen dat dit zomaar zou kunnen meevallen?

diezit. heeft namelijk een eigen branding platform ontwikkeld voor haar klanten. Een slim online systeem waarin u uw merk kunt managen en verder kunt versterken. Of u nu een non-profitorganisatie of een commercieel bedrijf bent, een multinational of een eenpitter, iedereen kan ermee werken, zelfstandig en met back-up van onze experts.

Met onze branding platform zorgen we samen dat elk onderdeel van uw merk:

  • altijd binnen handbereik is;
  • efficiënt wordt beheerd;
  • consistent, met de juiste timing en op de juiste platform wordt gecommuniceerd;
  • zorgvuldig wordt gemonitord;
  • tijdig en professioneel wordt geactualiseerd.   

waarom diezit. als uw ontwerpbureau?

Tsjonge, u laat ons wel ons best doen… en daar zijn we blij mee! Een kritische klant is een klant die zijn eigen merk serieus neemt. Een klant die zijn logo niet door het eerste de beste ontwerpbureau laat maken.

Het eerste ontwerpbureau zijn we niet, de beste willen we zeker worden, zijn of blijven!

Waar kunnen we u verder mee overtuigen?

10 jaar ervaring

diezit. werkt al tien jaar voor heel verschillende klanten in heel Nederland. Ons team is een mix van door de wol geverfde branding experts en onbeschreven jonge honden.

U blijft aan het roer

diezit. is een vrolijke club. Eigenwijs zijn we ook, maar nooit arrogant. We hebben een groot respect voor de klant, zijn merk en zijn ideeën. Hoe overtuigd we ook kunnen zijn van een bepaalde koers, het is en blijft uw merk en uw besluit.

Soepel ontwerpproces 

Veel vlieguren, nooit een automatische piloot. We weten wat we doen en blijven ons elke dag verbeteren. Daar plukt u de vruchten van.

Alle expertises in huis 

Branding en marketing vragen om een totaalbenadering en naadloze aansluiting op het vervolg. Om die reden hebben wij zowel strategen, techneuten als ontwerpers in eigen huis.

Van A tot en met Z 

U kunt bij ons terecht voor één onderdeel, bijvoorbeeld uw logo. Het liefst verzorgen we het hele pakket. Omwille van de kwaliteit én de kosten!

Beheer in eigen hand 

Wij kunnen u volledig ontzorgen; u kunt echter ook gebruik maken van ons Brand Asset Platform. Daar doet u heel veel zelf, maar profiteert u toch van alle ondersteuning die nodig is.

Han van den Heuvel - Regio Twente

Ik hoef me eigenlijk geen zorgen te maken bij diezit. Alles is geregeld en alles gaat zoals het moet. Voor zij die op zoek zijn naar kwaliteit en perfectie is dit de plek.

Han van den Heuvel - Regio Twente

Carolien Timpers - Scholten Medical

Ontzettende fijne club om mee samen te werken! Denken proactief mee en weten wat ze doen.

Carolien Timpers - Scholten Medical

Rob Hulleman - Hulleman Consult

Pragmatisch club met een onderbouwde werkwijze! Ze hebben precies mijn visie weten te verbeelden.

Rob Hulleman - Hulleman Consult

Rob Steggink - Event Creators

We werken veel en graag samen met diezit. voor verscheidene marketingvraagstukken... van strategie tot en met webontwikkeling en drukwerk.

Rob Steggink - Event Creators

Heeft u een vraag, feedback, zoekt u advies of wilt u een nieuw project beginnen? We maken graag kennis met u! Vul het contactformulier in en we reageren zo snel mogelijk op uw bericht.