SCAN AANVRAGEN

webbureau Deventer.

Op zoek naar een webbureau in Deventer dat verder gaat dan alleen een mooie website?Maak een afspraak


wij bouwen websites die maximaal bijdragen.

waar we goed in zijn?

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar webbureau, denk je waarschijnlijk niet direct aan een marketingbureau. Dat snappen wij. We krijgen dan vaak de vraag: 'zeg Diezit, waar blinken jullie nou echt in uit?' Simpel: wij bekijken jouw website met veel meer brillen dan een specialistisch webbureau.

Wij hebben (net als een webbureau) de experts in huis om jouw wildste websitewensen uit te laten komen. Onze UX-designers zorgen voor een geweldige gebruikerservaring. Onze digital designers ontwerpen altijd 100% unieke websites. Onze techneuten zorgen ervoor dat je website veilig en eenvoudig te beheren is en ontwikkelen unieke functionaliteiten om jouw doelen te behalen. 

Maar daar waar een webbureau stopt, gaan wij verder. Onze copywriters en content creators creëren kwalitatieve inhoud voor op jouw website om de websitebezoeker te overtuigen. Onze merkspecialisten zorgen ervoor dat je website een perfecte vertaling van je merkidentiteit is. Onze online marketeers zorgen ervoor dat jouw website leads kan gaan opleveren. Onze marketingmanagers zorgen ervoor dat de website naadloos aansluit in de klantreis.

Wij zien jouw website niet als een losse investering, maar als onderdeel van het grote marketingplaatje. Het resultaat? Een website die bijdraagt aan het behalen van doelen en waarmee je jouw concurrentie altijd voor blijft. 

eerst zien, dan geloven.

wat maakt diezit. een goed webbureau?

zo maken we waardevolle websites.


aansluiten bij je doelgroep.

Wat wil de bezoeker op jouw website doen? Dat is de eerste vraag bij het ontwikkelen van een succesvolle website. Hoe beter de ervaring is, hoe groter de kans dat ze converteren. Onze UX-designers, marketeers en merkstrategen brengen de bezoeker in kaart en bepalen hoe jouw website perfect bij hen aansluit.


bijdragen aan jouw bedrijf.

Wat wil jij dat je website oplevert? Dat is de tweede vraag bij het ontwikkelen van een succesvolle website. Om te zorgen dat jij jouw investering terugverdient brengen onze experts jouw doelen in kaart. Vervolgens vertalen wij ze naar concrete doelstellingen en KPI's die leidend zijn voor het ontwerp van de website.


onderscheiden van de concurrentie.

Hoe zorgen we dat je website opvalt? Dat is de derde vraag bij het ontwikkelen van een succesvolle website. Onze merkstrategen en ontwerpers zorgen ervoor dat de potentiële klant jouw website nooit verwart met die van je concurrent. Sterker nog, we ontwerpen websites die mensen onthouden.


hoe ziet jullie werkwijze voor websites eruit?

FASE 1

kick-off en groeiplan.

Als je ons als webbureau kiest, starten we met een inspirerende sessie. Tijdens deze kick-off is ons doel een helder beeld te krijgen van jouw doelen en die van jouw klanten. Op basis hiervan creëren we jouw groeiplan. Hierin staat onder andere welke pagina's en functionaliteiten er nodig zijn, wie wat doet en wanneer het af moet. 

Download whitepaper


FASE 2

wireframe en prototype.

Wat een webtraject duur maakt? Als we er tijdens het bouwen achterkomen dat er onderdelen missen of anders moeten. Afhankelijk van de complexiteit schrijven we functionaliteiten uit en creëren we een digitale (klikbare) schets van de website. Vervolgens testen we die samen met jou totdat ze zijn goedgekeurd.

FASE 3

branding en webdesign.

Heb je al een duidelijke huisstijl? Dan beginnen we direct met het ontwerpen van concepten voor pagina's. Heb je nog geen duidelijke huisstijl? Dan starten we eerst met moodboards. We beginnen met de homepagina en presenteren die. Is het liefde op het eerste gezicht? Dan ontwerpen we de rest. Afhankelijk van de complexiteit plannen we tussentijdse oplevermomenten in om snel en adequaat bij te sturen.


FASE 4

development en content.

Zodra de wireframes zijn goedgekeurd, start de technische ontwikkeling. De ontwikkeling van de front-end begint als het ontwerp gereed is. In onze testomgeving kun je live meekijken met de progressie. Tevens starten we met het schrijven van teksten en ontwerpen van beelden en beginnen we met het vullen van de website.

FASE 5

controle en testen.

Voordat we de website live zetten, gaan er nog een aantal mensen door de website om functionaliteiten te testen. Ook controleren we of de website voldoet aan de AVG regelgeving, redirects goed ingesteld en alles geoptimaliseerd is voor de vindbaarheid. 

FASE 6

oplevering en lancering.

Hoera! De website kan gelanceerd worden. We zetten de hosting op en regelen SSL-certificaten en met de druk op een knop staat hij online. Dat moet gevierd worden natuurlijk. Samen ontwikkelen we een mooi bericht voor (bijvoorbeeld) op social media om jouw doelgroepen naar je website te krijgen.

FASE Optioneel

Support, marketing en doorontwikkeling.

Afhankelijk van jouw doelen (bepaald in fase 1) gaan we een samenwerking aan. Bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van meer functionaliteiten. Maar ook onze (online)marketeers staan paraat om jouw doelgroepen consistent op de website te krijgen. Van content creatie en Google-advertenties tot billboards en beursstands.

meer over marketing


een website laten maken door Diezit?

neem contact op.

laten we eens kennismaken.

Direct met iemand in zee gaan voelt een beetje gek. Voor ons ook trouwens. We leren je graag een beetje beter kennen, willen jouw uitdaging een beetje beter begrijpen en beantwoorden graag jouw vragen. Zo kunnen we beide beoordelen of we een goede fit zijn en een win-win situatie kunnen bouwen.

download onze werkwijze en gebruik de checklist om jouw groeikansen in kaart te brengen.

In deze PDF geven we een duidelijk beeld van hoe onze Growth Driven Design aanpak werkt en leggen we uit waarom dat zo goed werkt. Aan de hand van de checklist aan het einde kun je vervolgens jouw website analyseren om te bepalen waar jouw groeikansen liggen.

benieuwd hoe wij jouw website kunnen verbeteren?

Laten we eens een bakje koffie in ons café doen?!