marketing strategie

BEKIJK ALLE DIENSTEN

Branding, marketing en communicatie zonder een duidelijke strategie is hetzelfde als zonder navigatie en planning naar uw vakantiebestemming rijden. Waarschijnlijk komt u er wel maar het had een stuk sneller en efficiënter gekund. U kunt een hoop tijd, geld en energie besparen wanneer vooraf een duidelijke route is uitgestippeld. Wij willen graag uw TomTom zijn.

waarom met diezit. samenwerken?

diezit. is de ideale externe marketingafdeling. Wij behandelen uw marketing uitdagingen als waren ze van ons zelf. Samen de concurrentie voorblijven middels complete en pragmatische (omnichannel) oplossingen. Alles om uw dromen en ambities waar te maken. Wij gaan met passie, ervaring en creativiteit voor u aan de slag.


 • Bedrijfsadvies Bedrijfsadvies

  Marketing is onlosmakelijk verbonden met alle facetten van uw bedrijfsvoering. Van de medewerker achter de balie tot aan de outdoor reclame op het pand, alles maakt er feitelijk een onderdeel van uit. Des te beter alle radertjes op elkaar zijn afgestemd des te beter het uiteindelijke (bedrijfs)resultaat.

  Lees meer
 • Communicatie strategie Communicatie strategie

  De keuzes over met welke boodschap en met welke middelen met wie wordt gecommuniceerd en wanneer. Belangrijk om te bepalen voordat u überhaupt iets communiceert.

  Lees meer
 • Marktonderzoek Marktonderzoek

  U kunt natuurlijk met hagel schieten in de hoop dat u wat raakt. Het is echter een stuk doeltreffender om vooraf te weten op wie u zich specifiek richt. Weten wie, hoe en waar u de doelgroep het best kan bereiken is een voorwaarde voor een effectieve marketing campagne.

  Lees meer
 • Campagnes Campagnes

  Blijvende impact maken op uw doelgroepen met unieke campagnes. Dat is waar het om gaat en dat is wat u rendement oplevert.

  Lees meer
 • Experience strategie Experience strategie

  Een tevreden klant is vaak een terugkerende klant. Hoe zorgt u voor de beste klantervaringen zodat uw klanten blijven (terug)komen.

  Lees meer
 • Content strategie Content strategie

  “Content is king”. En zo is het. U kunt nog zo'n mooie website hebben, als uw inhoud en boodschap niet deugen slaat u alsnog de plank mis.

  Lees meer
 • Loyaliteit strategie Loyaliteit strategie

  De wereld wordt steeds overzichtelijker en de concurrentie zit ook niet stil. Hoe zorgt u er voor dat u, uw klanten bindt en dat zij niet eens denken aan overstappen?

  Lees meer
 • Social media strategie Social media strategie

  U moet zijn waar uw doelgroep is. Social media is vaak een belangrijk middel om contact te maken. Zorg er wel voor dat u deze middelen op de juiste wijze inzet.

  Lees meer
 • Zorgmarketing Zorgmarketing

  diezit. in de zorg ondersteunt zorgorganisaties bij positionering, profilering en arbeidsmarktcommunicatie.

  Lees meer